keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Tossuja ja saappaita

Miten vaikeaa voi olla löytää ihmiselle kunnon kengät???

Joulukuussa Tallinnan keikalla kokeilin aivan syötävän suloisia ja ihania tossuja, joista ei valitettavasti ollut oikeaa kokoa..... ja koska liian isolla (puoli numeroakin on liian iso....) ei voi juosta, tossut jäi Tallinnaan. HÖH!
Jälkeenpäin googlailin niitä mutta jätin kuitenkin tilaamatta kun talvi oli alkamassa... ajatus oli, että juoksen vanhoilla vielä tämän talven ja vaihdan sitten keväällä uusiin. Periaatteessa toimiva idea, pitäisi vaan muistaa mistä ne silloin löytyi netin syövereistä.

Mun logiikkaan ei oikein istu, että kun askellus on neutraali eli kenkä on periaatteessa hyvinkin "tavallinen", ilman mitään erityisiä toppauksia, se on silloin kalliimpi kuin ne, joissa näitä tukia ja puffauksia on.
Ihan vaan mainoksesta luin juuri, että neutraalin hinta 179 € kun pronaatiotuetun hinta vastaavasti ilman ykköstä eli 79 €. Ai pikkasen pännii?

Lisälystin asiaan tuo mutkan kautta se, että Lotalle pitäisi löytää uudet ratsastussaappaat. Edellisistä irtosi viime kisoissa kantapää...
Tietenkään sellaista kauppaa ei olekaan, josta saisi yhdellä tilauksella äidille lenkkarit ja lapselle saappaat. Ehei. Barcelonassa oli se mahtava urheiluliiike, jossa oli iso heppaosasto ja samalla ihan mieletön valikoima kaikkea mahdollista urheilusta patikointiin ja mihin tahansa aktiviteettiin.... vaan muistanko nimeä? En. (Enkä siis näin ollen voi edes tarkistaa olisiko niillä nettimyynti....)

Elämä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tyhyä ja käsitöitä

Otsikko on tarkoituksella hämäävä. Minähän siis EN. ASKARTELE. Saati tee käsitöitä. Mutta koska sairaala järjestää vuosittain tyhy-retken ...