lauantai 6. joulukuuta 2014

Kakkua

En koskaan noudata mitään ruoka- tai leivontaohjeita.
Torstain ruoka-Hesarissa oli kuitenkin niin mielenkiintoinen juttu, että päätin kokeilla. Ja koska resepti oli niin kummallinen, se tuli luettua ja noudatettua grammalleen.


Tältä se näytti lehden jutussa.
Ensimmäinen ongelma: en omista yhtä saati kahta 20 cm vuokaa..... 

Sovellus alkoi siis tässä vaiheessa.


Tässä se on valmiina esillä päiväkahvilla. 
En halunnut päälle mustikoita, koska ne sotkevat kerman, jollei ole ihan tuoreita pensasmustikoita.



Kahvina Malawi Pamwamba, tuorepaahdettuna papuina, vastajauhettuna.
Päälle sekoittelin Alpron soijamaidosta (maku vanilja) kevyen vaahdon. 


Ja tältä se näytti sen jälkeen kun perhe oli lopettanut. 
Johtuen tilanteesta kakkuvuokien kanssa en rakentanut siihen kuin kolme kerrosta.

Kannattaa kaivaa resepti Hesarista jos kiinnostaa. 
Blue Velvet Cake

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos lämpimästi!! Kiva, kun kommentoit!

Kesää kohti, harrastuskausi alkaa

Tästä se lähtee, jokavuotinen harrastuskausi. Aika ajoin toivon, etten olisi niin riivatun tohkeissani näistä kokeista aina keskitalvella ja...