maanantai 2. heinäkuuta 2018

Pitkään kaivattu SPA1 ja säilömistä

Mies otti Bonon ja ajoivat viime perjantaina Elimäelle, metsästysmajalle viikonloppua viettämään.
Lauantaina tekivät jälkiä seuraavan päivän koetta varten, ja illalla sitten suorittivat taipumuskokeen hyväksytysti! Jee, huisia!


Sunnuntaina mejä-koe, jossa Bono korkkasi voittaja-luokan, ehkä odotetustikin nolla-tuloksella, koska emme ehtineet treenata kuin kerran ja siihen liittyy koukeroita, joita ei voi odottaa osaavan ilman opettamista. Arvostelu oli kuitenkin tosi kiva, Bono osaa jo monta juttua ja vain näitä koukeroita täytyy vielä hiota. Tuon lajin suola ja pippuri: tuomarit osaavat todella kivasti kannustaa eikä yhtään tule dissausmeininki mieleen!

Pojilla oli ollut huisi viikonloppu! Itse olin lauantain töissä ja sunnuntaina sitten säilöimme....




Eli ostin neljä laatikkoa mansikkaa. Ipana perkasi suurimman osan, minä survoin ja purkitin - ja ensi talvena voidaan taas hyvällä omallatunnolla syödä purkki viikossa -tahdilla. NAMI!

Koska pojat olivat tulossa kotiin, leivoin myös pikaisen sokerikakun. Ja koirille myös jotain....


Ykkösen ohjaajalle ykköskakku


Koirille vähän paremmin heille maistuvat kakut

Kotiintulo oli riemukas, vaikka Bono oli kyllä viikonlopusta täysin ryytynyt. Mutta kummasti se vuorokauden nukkuminen tutuissa oloissa virkistää pientä koiraa, ja niin vaan mentiin jo tänään lenkillä häntä pyörien ja kaikkia ihania hajuja ihmetellen.


Pikku Uuvatti kotiinpaluun jälkeen

1 kommentti:

  1. Mansikkaa on täälläkin pakastettu. Tosin vasta vain yksi laatikko... Pari ainaskin pitäisi hakea. Minä pakastan ne joko kokonaisina tai halkaistuna. Ja aina ilman sokeria!

    VastaaPoista

Kiitos lämpimästi!! Kiva, kun kommentoit!

Mietteitä maaliskuusta

Tämä ilmeisesti on laskennallisesti yleensä ensimmäinen keväkuukausi. Taivaan kiitos kaupunki sai aikaiseksi edes kertaalleen ajaa tästä mei...