torstai 2. elokuuta 2018

Arki pyörii jälleen

Pari mielestäni hauskaa tekstiä kahvimukeissa:



Nämä oli sellaisia take away -mukeja, mutta harmittavan lötköä muovia. Muuten olisin voinut sortua tuohon kuumaan kahviin.

Harmi kyllä joka vuosi töihinpaluu tietää sitä, että noin kolmen tunnin päästä aloittamisesta loma on jo ihan unholassa. Vaikka tänä vuonna olen kyllä näköjään lomaillut sillä lailla hyvin, että .... no ei, en ollut unohtanut salasanoja... mutta sen sijaan päädyin heti toisena päivänä lääkevuoroon ja hihittelin siinä kaappien edessä kun tajusin, etten todellakaan muista eri kauppanimiä ja jouduin tarkistamaan jotain päivittäin meneviä useaan kertaan Pharmacasta.

Niin hassulta kuin se kuulostaakin, tulin tuosta hyvälle tuulelle!  Jaan yleensä hyvinkin osaston lääkkeet parissa tunnissa. Nyt käytin puolillaan olevan osaston lääkkeisiin saman. Tarkistin kyllä niin moneen kertaan kaiken, että alkoi jo hirvittää, että aika loppuu kesken.

Töihinpaluu muuten oli kuuma ja hikinen!! On se merkillistä, ettei tämän alan laitoksiin saada toimivaa ilmastointia. PÖH!
(Onhan tuo sairaala toki rakennettu jo 60-luvulla osin ja 80-luvulla loput....)
Työkaverit oli entisellään, kivoja, hyväntuulisia ja ymmärtäväisiä oman tumpelouteni kanssa.  =)

****
Voisihan sitä tietysti käyttää aikaansa vaikka sen pohtimiseen, mistä saisin tällaiset liikennemerkit lainaan puolentoista vuoden päästä synttäripaikan pihalle. Arvaatteko, miksi repesin ihan täysin kun näin tämän?


****
Maailmalta sen verran kuulumisia, että Ipanalla tuntuu olevan kaikki hyvin. Viihtyy ja käyttää kieltä!!
On se siellä jo jotain kokkaillutkin. Tosi kiva! Näyttää vähän mitä on Suomalainen eväs. Tiesin, että Ipana alkaa nopeasti kaivata jotain tuoretta. Mehän syödään paljon salaatteja yms ja tuolla vihannekset kyllä on usein maissia tms mikä on pakasteesta otettua ja lämmitettyä.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä arkeenpaluuseen! ❤

    Minä olen ollut lähes koko kesän töissä ja nyt kun avasin pitkästä aikaa koulujutut koneella, niin olen todellakin unohtanut salasanat!! :O Onneksi kone on tallentanut ne niin pääsin kirjautumaan, mutta jostain muistin lokeroista ne pitäisi koittaa palauttaa, huoh.
    Meille selvisi eilen syy työpaikalla vallitsevaan trooppiseen ilmastoon (rakennus on siis niinkin vanha kuin valmistunut viime elokuussa...), kompura on mennyt rikki ja ilmastointi on minimillä ja ilma jota se työntää sisälle, on tuota +30 -asteista ulkoilmaa. Ihme, että hoitajat ja asukkaat meinaa läkähtyä!! :( No huolto on tilattu, mutta kuka tietää milloin se saapuu...

    VastaaPoista
  2. Peukut ipanalle, ihan mahtavaa ja helpottaa vanhempien mieltä, kun lapsella kaikki hyvin.

    Mahtavat nuo kahvimukihommelit.

    Oikeasti työskentely tälläisessä kuumuudessa on tosi kurjaa, pitäisi olla kyllä kunnon ilmastoinnit.

    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista

Kiitos lämpimästi!! Kiva, kun kommentoit!

Virallisesti kevät

Eikös pääsiäinen ole se kevään taittumisen merkki? Ja ainakin, edelleen typerääkin typerämpi tapa, kellojen siirto.  Omalta osaltani jälkimm...