maanantai 19. marraskuuta 2018

Kylppäriremontti, viimeinen erä alkakoon

Eräänlainen hurraa-huuto ja tuuletus: Kuluttajariitalautakunta on tuomionsa/suosituksensa antanut ja se on yksiselitteisesti meille myönteinen!! Onneton urakoitsija on suositeltu maksamaan meille takaisin kaikki, mitä hänelle tilitimme ja vähän päälle.

Mehän siis käytimme kaikki säästöt ja jouduimme hakemaan pankista lisää saadaksemme tuon viimevuotisen katastrofin hoidetuksi. Toki ihan kaikkia vaatimuksiamme ei täydellä summalla vaadittu korvattavaksi, mutta olen enemmän kuin tyytyväinen tuohon suositukseen!



Ihan vielä en silti ala hengitystä pidättää. Saati suunnitella kulutusjuhlia. (Tai edes velkojen poismaksua....)

Eihän se luuseri-urakoitsija mitään yhteydenottoa tehnyt saati, että olisi vastannut minun yrityksiin neuvotella asiasta. (Ja minä vielä olin olevinaan niin kiltti ja kohtelias, että olisin tarjonnut jonkunlaista maksuaikataulua, kun ajattelin, että on varaa siihen.)

Onni on tuntea ihmisiä kaikenlaisilta aloilta. Oma tuttuni on juristi ja pyysin häneltä suositusta ihmisestä, joka voisi asiaa hoitaa ja viime perjantaina laskin sitten niin sanotusti omani irti. Kun ei hyvällä niin sitten jotenkin.

Jospa juristilta tuleva kirje avaisi sen miehen silmät, että kannattanee hoitaa homma pois tässä vaiheessa kun ei vielä puhuta tuhansien oikeudenkäyntikuluista......

6 kommenttia:

  1. Toi koko episodi oli kyllä kaikkinensa ihan kammottava! Mutta jes, oikeus ja kohtuus tapahtuu ja varmasti saatte vaatimanne ennemmin tai myöhemmin! Peukut pystyyn että ennemmin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Ehkä sille joskus vielä voi nauraa. Vielä ei edes naurata.
      Pitelemme myös peukkuja!

      Poista
  2. Hienoa ja peukut pystyyn, että saatte rahanne. Oikeustaistelut kestävät vuosia ja vuosia ja siinä ei kuin häviäjiä, kun juristien palkkiot niin kovat. Nyt peukut pystyyn, että saatte rahanne heti ja toinen peljästyy peputtomaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on niin totta. Toivonkin tästä syystä, että urakoitsijalla syttyisi lamppu päässä, että halvemmalla pääsee kun vaan tyytyy maksamaan.
      Kun olen siinä viattomassa uskossa (liekö urbaania legendaa?), että pankista saa rahaa... jos ei firma saa niin kuvittelisi, että kannattaa muutaman tonnin takia mennä ihan henkilönä hattu kourassa sen sijaan, että pahimmassa tapauksessa menettää kaiken ulosoton kautta.

      Poista

Kiitos lämpimästi!! Kiva, kun kommentoit!

Mietteitä maaliskuusta

Tämä ilmeisesti on laskennallisesti yleensä ensimmäinen keväkuukausi. Taivaan kiitos kaupunki sai aikaiseksi edes kertaalleen ajaa tästä mei...