Ihan vaan, ettei se taas joutuisi hukkaan, ohje itsellekin muistiin.
Tämän ohjeen olen saanut naapurilta, tavallaan kahdelta eri naapurilta, toisistaan tietämättä.
Olen vakuuttunut, että kuvakin tästä on jossain, mutta millään hakusanalla en edes omista kirjoituksistani sitä löytänyt. Noloa, tavalllaan.
Mutta nyt se on muistissa!! Sille yläfemma ja huomenna piirakkaa sekä kotona että töissä.
Raparperipiirakka
3 munaa
3 dl sokeria
1 dl voisulaa
1,5 dl kermamaitoa
4,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri. Lisää vuorotellen kermamaito ja jauhoja.
Kaada vuokaan, päälle rutkasti raparperin paloja, paista 15-20 min, kunnes pohja nätti.
Kuorrutus:
3 dl kermamaitoa
1,5 dl sokeria
2 rkl perunajauhoja
2-3 rkl voita
vaniljaa
Sekoita kaikki aineet kattilassa, kuumenna, kunnes sekaisin, ÄLÄ keitä!
Kaada piirakan päälle.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Pieni loma täynnä tohinaa
Rakas ystäväni oli muinoin au pairina New Yorkissa. He ovat pitäneet yhteyttä perheen kanssa ever since ja nimenomaan tämän perheen luona ol...

-
Usean vuoden ajan olemme puhuneet, että pitäisi ja pitäisi. Koskaan ei saatu aikaiseksi. Mutta vihdoin joskus maalis-huhtikuussa mainos satt...
-
Helin innoittamana ajattelin muutaman ajatuksen pistää kirjoihin liittyen viime vuoden kulutukseen. Minähän olen vahtinut kaikkien talouden...
-
Minäpä jaan pitkästä aikaa yhden ruokaidean. Kollega surffasi kahvitauolla jossain sivuilla ja bongasi mielenkiintoisen kasvisruokaohjeen. K...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos lämpimästi!! Kiva, kun kommentoit!