sunnuntai 11. helmikuuta 2024

T niinkuin taimikasvatus, niinkuin turhautuminen

Joku uskoo siihenkin, että siemenet pitää istuttaa jonkun tietyn kuun asennon mukaan. No, meillä nyt feng shui ja kuut on olleet nähtävästi suoraan syvällä ja poikittain kun mitään on istutettu.... niin aiemmin kuin tänäkin vuonna. Story of my life.


Kolme viikkoa kylvön jälkeen kasvaa:  EI YHTÄÄN MITÄÄN. 😠  Ja hiton hyysääminen näidenkin kanssa taas ollut.

Samoista siemenistä kuitenkin työkaverit on saaneet jo vihreää pilkistämään. Joten nakkaan koko hiton systeemin helkkariin ja painun toukokuussa taimikauppaan tai vielä mielummin pistän kasvihuoneen myyntiin ja asfaltoin koko pihan.

Kysyn vaan, että miksi edes yritän kun ei tule kuin sutta ja sekundaa.

UGH!

4 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä turhauttavaa kun parhaansa yrittää eikä mitään tule. Itse olen luopunut kylvämisistä, sillä ei oikein ole tilaa niille lukuisille ruukuille. Vaikka mielenkiintoistahan tuo siemenestä kasvattaminen on, jos vaan onnistuu. Älä nyt kuitenkaan ihan vielä anna periksi, ehkä ovat vaan hitaanlaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Turhauttaa raskaasti. Tämä on nyt niin mones vuosi kun pistän olevinaan isot paukut peliin, höösään ja hoidan. Ja lopputulos on komposti. Pistää harmittamaan isosti.

      Menen taimikauppaan ja paiskaan nämä pihalle. Toipukoot piru vie pakkasessa...

      Poista
  2. Mä en edes yritä. Ahdistaa pelkkä ajatuskin siemenistä kasvattamisesta, kun en saanut edes avokadon suuresta siemenestä aikaan millinkään verran vihreää, vaikka kaikki tein ohjeiden mukaan ja muilla vihreät varret huiteli jo metrissä.

    Näen sieluni silmin, kuinka siellä pullonpuolikkaatt pyörii pitkin pihamaata, kun Viivin heittokäsi heilahtaa :D. Ehkä ne tulee sua vastaan joskus jossain myöhemmin, kun lentävät tuulen mukana hankikantoa pitkin pitkälle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oli laitimmainen kerta meilläkin.
      Aamulla lähti turvepurkit huitsin tuuttiin ja pullot muovinkeräykseen. Hitto!

      Poista

Kiitos lämpimästi!! Kiva, kun kommentoit!

Kesää kohti, harrastuskausi alkaa

Tästä se lähtee, jokavuotinen harrastuskausi. Aika ajoin toivon, etten olisi niin riivatun tohkeissani näistä kokeista aina keskitalvella ja...