maanantai 27. tammikuuta 2014

Vapaapäivä taas, uuden viikon alkua odotellessa

Jotain niin mahtia kasaria jälleen. Näitä helmiä, kun satunnaisesti käy klikkaamassa jotain ja seuraa sen jälkeen sivupalkissa tyrkyllä olevaa tarjontaa. =)"There were times when we fought like tigers
there were times we were damn good liars..."

Jälleen viikon ainoa vapaa. Tää on ikäänkuin mun "viikonloppu" ja huomisesta sitten se "maanantai"... Eli en koskaan käy samassa tahdissa kuin normaali väestö.

Pasi lähti viemään Torakkaa Nokialle, jossa ihana ystävämme lupasi tutustua sen sielunelämään ja rakenteeseen ja mahdollisesti korjata siitä entistä ehomman. Kun rakkine on vähän kuin emäntänsä, kävisi mieluusti vain lämpimällä. 
Siinähän on ollut jotain häikkää vaihdelaatikossa alusta asti. Laatikko (muka) vaihdettiinkin Delta-auton toimesta kun Torakka oli ollut meillä vasta pari viikkoa, kun se jätti mut Noksun parkkihalliin niin ettei mikään muu vaihde kuin ykkönen enää toiminut.....  Hannu kuulosteli sitä kun tultiin Tallinnasta ja sanoi, että kuulostaa ihan laakerivialta, ja että hän on niitä korjannut ennenkin.

Aamulla tehtiin jo koirien kanssa ihana lenkki kauniissa maastossa ja koska näyttää siltä, että päivä tästä vain paranee ja kirkastuu, saatan herättää nukkuvat pedot ja lähteä uudestaan samoille huudeille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuukausikuvia, tammikuu

Muokkasin tuota Marketan ystävän Päpän haastetta vähän itselleni sopivammaksi. Eli idea on kuvata omaa pihaa kaikkina vuodenaikoina samas...