keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Paskin haaste: helmikuu

Otsikosta sen verran, että pakkohan sitä oli matkia kun toisaalla näki. Ihan järjettömän hauska idea, kunhan lukijat ei sitten vedä poroja nokkiinsa.
Tarkoitus ei ole kuukautta viettää etsien epäkohtia joka asiasta, vaan itse asiassa itseään ivaillen kommentoida mitkä asiat jäi mieleen paskimpina kuukauden aikana (jos mitään).

- jatkuvaa lumisadetta, sitten lauhaa, jolloin lumi paakkuntuu, lisää lunta. EN TYKKÄÄ sateesta missään muodossa! (Uutinen: helmikuu oli kuulemma sateisin sitten vuoden 1990.)

- työpaikalla havaittu epäreiluus, joka kosketti itseä. Tästä ei valitettavasti enempää julkisesti, mutta koin itseni väärin ja epäreilusti kohdelluksi ja tuli tunne, ettei sijaisena ole minkään arvoinen. (Tämän ei pitäisi enää tässä vaiheessa yllättää tai edes tuntua, koska on jokavuotista.... silti.)

- typerää kyllä: Carunan ilmoitus järjettömästä sähkönhinnankorotuksesta. (Sille nyt ei mitään voi, mutta se saa kiukuttaa!)

Muuten helmikuusta jäi pääosin melko kivat fiilikset. Moni asia järjestyi ja luontui suunnitellusti.
Pihassa on (meille) uusi auto, toivon mukaan Punainen Pentele pääsee hyvään uuteen kotiin jo loppuviikosta. En sittenkään pärjännyt kaksiovisella....

1 kommentti:

  1. Hehhee, kiva että osallistuit haasteeseen! :) Tää on parasta vertaistukea lukea muidenkin kommelluksia. Lisäksi olen huomannut, että on tosi kiva "purkaa" ne ketutukset ja sitten ne voikin jättää taakseen. Vähän niinkuin kohti uusia pettymyksiä ;)

    VastaaPoista

Kiitos lämpimästi!! Kiva, kun kommentoit!

Pieni loma, Las Palmas

Oli tosiaan vähän tavanomaista rankempi työputki päällä ja takki alkoi tyhjetä. Onneksi olimme jo sopineet työnantajien kanssa palkattomista...