tiistai 5. maaliskuuta 2024

Sosiaalisen median ihmeellisyydet

Moni on pohtinut somessa olemisen tarpeellisuutta. Itsekin vietän ihan liikaa aikaa siellä.
Tai vietin.

Nimittäin. Tulin äsken koirien kanssa lenkiltä ja tarkoitus oli tarkistaa yksi fb-kirpputoripalsta, mutta enpä päässyt puhelimesta sinne enää edes sisälle. Kun yritin kirjautua, herjasi, että lähetetään koodi WhatsAppiin, mutta eipä koskaan tullut. Joten - nopea kun olen liikkeissäni - tökkäsin kohtaa "poista koko profiili". Antaa paskan olla.

Voi toki olla, etten pääse enää Instagramiinkaan, samaa Meta-sontaahan sekin.... 

Liekö toisaalta niin suuri menetys? Joitain ihmisiä on, joiden välillä ainoa yhteydenpito on ollut sitä kautta, mutta on sitten niinkin, että jos eivät voi lähettää ihan henkkoht viestiä, ei liene kovin suuri tarve kuulla kuulumisiakaan....

Sillä tavalla. Somettamatta.
Jatkossa joko täällä tai muuten enemmän ja vähemmän "lähikontaktissa". Ne, kenellä on yhteystiedot, pystyvät yhteyttä pitämään, muilla ei liene sitten väliäkään.

2 kommenttia:

  1. Kyllä tekisi itsellekin hyvää poistua somesta. Mutta saakeli kun ei pysty! Töiden takia on oltava instassa ja facessa, ja etenkään facessa en todellakaan olisi, ellei pakko olisi. Instassa roikun aivan liikaa, se ihan suututtaa itseäni, mutta taas huomaan siellä olevani, aargh... jos ei olisi tuota työ-kytköstä, olisi ehkä helpompi ottaa sieltä vaikka joku tauon tapainen... edes kokeilla, osaisiko sitä keksiä jotain tekemistä ilman sitä... (vähän kyllä pelottaa, että entä jos ei keksisikään...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, itsellä samaa ongelmaa, että kaikenlaiset harrastusjutut ilmoittaa vain somessa ja nimenomaan fb:ssä. Esim. koirakerhojen nettisivut päivitetään (jos päivitetään) viikkoja jälkeenpäin ja joitain ilmoittautumisia jää siksi väliin....

      Onneksi itse ei ole työn vuoksi pakko olla kuin ihan kasvokkain ihmisten kanssa. =) Siihen yhteyteen some on enemmänkin kirosana kuin tarpeen.

      Yllättävän helppoa on ollut ilman somea. No, Instahan minulla siis vielä pyörii. Mutta sen mikä turhan pläräämiseltä on jäänyt, on ehkä tullut käytettyä jotenkin hyödyllisemmin. Arvioin sitä vaikka toukokuussa... (Saa nähdä pysynkö pois siihen saakka.)

      Poista

Kiitos lämpimästi!! Kiva, kun kommentoit!

Kesää kohti, harrastuskausi alkaa

Tästä se lähtee, jokavuotinen harrastuskausi. Aika ajoin toivon, etten olisi niin riivatun tohkeissani näistä kokeista aina keskitalvella ja...