sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Vapaa viikonloppu, Blondi, sairastupa

"Ystävämme" Yrjö tuli kylään.  =(

Keskimmäinen aloitti to-pe yönä yökkimisen, oli aamulla haamunkalpea ja jäi sohvalle päiväksi. Iltapäivällä söi jo popcornia, joi vettä ja söi illalla nälkäänsä (!) salaattia.

*********

Itsellä poikkeuksellisesti vapaa viikonloppu. NIIN ylellistä!

Lauantai oli päivä, joka muistetaan: aamulla koiralenkki ja aamukahvit parhaassa mahdollisessa seurassa @ Mäntytien puolimatkan krouvi. Pihalla autojen renkaiden vaihto, vähän haravoimista, vadelmien leikkaus, pyykkiä. Aurinko paistoi kirkkaasti aamusta iltaan.
Pojat hakivat kesäkumien ilmauksen yhteydessä vähän grillattavaa ja syötiin terassilla, naapurin isäntä liittyi kutsusta seuraan kun oli "poikamiehenä" päivän. Päiväkahvit vielä erinomaisessa seurassa.
Illan suussa sukulaiset poikkesivat vielä sen verran, että hakivat korvikset, jotka ostimme Hua Hinistä varta vasten pyynnöstä. Lisää hyvää seuraa, hyvää kahvia jne.

Ja kun he tekivät lähtöä, eikös meidän portin takaa kulje parivaljakko emäntä + koira meidän lainalapsen perheestä, ja hän heittää "tuletteko saunaan, se on lämmin". Eipä meitä tarvinnut kahta kertaa pyytää!!

Saunareissu vielä naapuriin, jossa ihan parasta seuraa, hauskaa höpöttämistä lähelle puoltayötä, ja niin maailma oli taas loistava paikka ainakin yhden päivän.

********

Aamu ei sitten valjennutkaan niin kauniina. Kirjaimellisesti oli toki upea paiste. Mutta yöllä kun pesin hampaita, nuorimmainen on vitivalkoisena oven takana, ja syystäkin se oli pakko päästää vessaan.....

Nyt talo siis sairastupana: yksi on jo noussut, kaksi on vielä makuulla ja kaksi odottaa koska se iskee.......

********

Tämä Blondi sitten ajatteli, että alkuperäisestä suunnitelmasta mennä ulos syömään ja ostoksille pidetään kiinni. Väki vaan väheni.

Olin aamun koiralenkillä hakenut suolakeksejä pahoinvoiville, ja ottanut mukaan pelkän pankkikortin ettei koko lompakkoa tarvinnut kantaa.

Tarviiko edes kertoa loppuun?

... ...

Kätevää olikin huomata kun ruokatilaus oli jo tehty, että minulla ei ole minkään valtakunnan maksuvälinettä matkassa.
Tässä kohtaa saattoi olla onni onnettomuudessa, että isäntä on toinen niistä makuuasennossa olevista: soitto kotiin selvitti tilanteen hänen siirrettyä nettipankissa rahaa lapselle, joka toimi maksumiehenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pitkään kaivattu SPA1 ja säilömistä

Mies otti Bonon ja ajoivat viime perjantaina Elimäelle, metsästysmajalle viikonloppua viettämään. Lauantaina tekivät jälkiä seuraavan päivä...