perjantai 21. elokuuta 2015

Hajanaisia ajatuksia aamulenkillä

* Klo 7:30, lämpö +8, itsellä päällä pitkähihainen T-paita, shortsit ja sandaalit. Vastaantulijoilla pitkää housua, takkia, käsinettä (!!) ja yhdellä lakki. Kuka ei kuulu joukkoon?
Olisiko niin, että hoitajalla, jolla on kylmät jalat, on lämmin sydän. =D

* Mummokoira oli eilisen kympin ja illan jokirannan perkaamisen (kolmisen tuntia) jäljiltä niin väsynyt, ettei lähtenyt aamulla lenkille. Jokainen vastaantulija kommentoi asiaa hyvin huolissaan. Meillä on tuttuja täällä. Ihana kylä!

* Onkohan Perniöläisillä mustilla labukoilla joku yhteinen viha-kanava, jolla ilmoittelevat toisilleen ettei Edua saa lähestyä kuin hampaat irvessä? Nimittäin tuttavalla on musta labu jonka kanssa on tähän asti ohitettu hyvin asiallisesti (emäntänsä kanssa), se on ollut enemmänkin välinpitämätön kuin kiinnostunut. Nyt muutaman kerran tullut isäntänsä kanssa vastaan, tänään viimeksi, ja jo pitkän matkan päästä hampaat irvessä hyökkii päin. Tällä kertaa Edu oli se hyvinkäyttäytyvä, joka ei edes irvistänyt vaan ennemminkin oli välinpitämätön.

* Edelliseen liittyen: onko epäkohteliasta jatkossa kommentoida, että "jos se koira kerran selvästi on päällekäyvä, ota nyt herrantähden edes remmiä vähän lyhyemmälle"? Meinaan peruutin jo itse pöpelikön puolelle kun he tulivat koko kadun leveydeltä remmi pitkänä ja toinen tosiaan hampaat edellä....

* Kesä jatkuu.  IHANAA!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos lämpimästi!! Kiva, kun kommentoit!

Pieni loma, Las Palmas

Oli tosiaan vähän tavanomaista rankempi työputki päällä ja takki alkoi tyhjetä. Onneksi olimme jo sopineet työnantajien kanssa palkattomista...