maanantai 9. maaliskuuta 2015

Banaanit ja kookoskinuski

Aloita keittämällä kinuski.

Purkillinen (400 ml) kookosmaitoa (ei light, tässä pitää olla rasvaa)
1,5 dl fariinisokeria (ruokosokeri olisi varmasti hyvää)
1 dl tavallista sokeria
2 tähtianista (ei välttämättömiä)

Keitä kinuskia hiljaisella tulella kunnes se vähän sakenee. (Kestää kauemmin kuin tavallinen kinuski, keittelin varmaan reilun puoli tuntia.)
Itse jätin anikset liemeen ehkä vähän liian pitkäksi aikaa, vähempi olisi riittänyt. Eli kouki ne ajoissa pois jos käytät.
Anna jäähtyä ja sekoita tasaiseksi.

Keitä iso kattilallinen vettä. Laita banaanit sinne kuorineen ja anna kiehua minuutin pari. Nouki ylös vedestä.
Kun ovat jäähtyneet sen verran, että sormet kestää, kuori. Leikkasin ne ensin poikki pitkittäin ja sitten vielä palat halki.

Lautaselle korppujauhoja, sokeria ja himppanen kanelia, kieritellään kuten nyt vaikka silakat, ihan perusleivitys.
Paistetaan kookosrasvassa pikaisesti molemmin puolin.

Tarjotaan kinuskin ja vaniljajätskin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pitkään kaivattu SPA1 ja säilömistä

Mies otti Bonon ja ajoivat viime perjantaina Elimäelle, metsästysmajalle viikonloppua viettämään. Lauantaina tekivät jälkiä seuraavan päivä...