sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Haaste

Haaste
1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen. 
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnonsaajiksi.

Kiitos haasteesta, Marketta!!


1. En tajua mitä tällä kohdalla haetaan. Eikö tämä koko juttu ole juurikin vastaus tähän? 

Saatte nyt sitten mielestäni kivan koirakuvan, joka otettiin vuosia sitten Ikaalisten kylpylän maastoissa. Siellä on luultavasti edelleen ihan mahtavat ulkoilumaastot, ja tämä kivi, jolle koirat juoksivat, oli matkan varrella. Ne selvästi jäivät sinne odottamaan, että joku ihmisistä olisi tullut ja loikannut järveen....2. Aloitin bloggaamisen jo vuosia sitten, toisella saitilla ja toisella nimellä. (En mainitse sitä suotta, koska se on salasanasuojattu.) Alku johtui puhtaasti koiraharrastuksesta ja siitä, että tavallaan halusin väylän kertoa koiran/koirien kanssa sattuneista tapahtumista, harrastuksista ja jutuista siten, että kaveripiiri voisi niistä lukea. Tämä oli siis aika ennen facebookia. 
      Sittemmin blogi alkoi valua enemmän siihen suuntaan, että kerroin mitä kuuluu ja mitä puuhataan… sitten heitin verkot vesille ja vaihdoin tyystin toiseen, enemmän oma-päiväkirja-tyyppiseen jutusteluun. Luultavasti suurin osa jutuista kiinnostaa todella kiviäkin, mutta ainakin joitain lukijoita sillä todistettavasti on. Ja moni todellisista kavereistani lukee sitä, vaikkei olekaan lukijalistalla tai edes kommentoi kuin satunnaisesti.

Kuvassa alimpana meidän Edu, kuvanottohetkellä n. vuoden ikäisenä. Edua pistelee poskeensa Papu, jota sain ilon lapsenvahtia yhden päivän.3. Ohjeita olen äärettömän huono antamaan, koska en tavoittele blogillani itse mitään. Luultavasti bloggaamisen aloittamisen yhteydessä olisi fiksua pohtia mitä sillä hakee ja minkälaisia ihmisiä havittelee lukijoiksi. Koen myös, että vasta siinä vaiheessa kun todella aloin itse (some-taukoa pitäessäni) lukea muita blogeja, löysin samanhenkisiä ihmisiä ja postatessani kommentteja, sain myös lukijoita. En tosin tiedä kertooko lukijamäärä loppujen lopuksi blogin suosiosta yhtään mitään – tai mitä sen tulisikaan kertoa. Itse ainakin elän elämääni melko tyytyväisenä siitä huolimatta onko blogilla lukijoita 1 vai 100. Kirjoitan silti. Jos ei muuten, niin jonkun kiusaksi… *hee hee hee*4. Minut nimesi tähän haasteeseen Marketta.

Kuvassa meidän kansikuvapoika, vuoden "Play mate", eli rotuyhdistyksen kalenterin kansikuva. Kuvanottohetkellä ikää 5kk ja kuva on vaan niin täydellisen onnistunut, ettei sen koommin yhtä hienoa ole kohdalle tullut.5. En tiedä löytyykö omalta blogilistaltani edes noin montaa bloggaajaa, joita seuraan säännöllisesti…. ja varsinkaan niitä, jotka eivät olisi jo saaneet haastetta toista kautta.

Katsotaanpa:

Katja - Project Mama
Johanna - Jovelassa
Hanne - Lähiömutsi

Nämä kaksi viimeistä ovat saaneet minut hullun kuumeen valtaan: tahdon Islantiin!!!

Helena - Villa Sandbacka, laitapa taas kirjoittaen
Sari - Sarin kotona

Juuri nyt ei irtoa enempää, pahoittelut.

Olen kirjoittanut tekstin ennakkoon pätkissä Wordiin ja nyt copy pastennut sen tänne. Luultavasti asettelu on hulluakin hullumpaa. Koettakaa kestää.

Elämä rauhoittunee jonkin verran kun perheen suloinen jenkkivahvistus lentää kotiin tulevana keskiviikkona! Olisin hänet toki pitänyt täällä vaikka koko kesän, kuten alunperin suunniteltiin.

2 kommenttia:

  1. "Play mate" on hurjan komea kuvassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! =) Ja hei, kiitos visiitistä. Löysin nyt sinutkin ja luin muutaman postauksen. Ajan kanssa taidan napata sinut myös listalle... =D

      Poista

Uuden pihan muodot

Keväällä kun pakkasin, selvittelin myös somen ihmeellisestä maailmasta, että ilmeisesti uudella paikkakunnalla ei olisi lehtokotiloita. Näin...