perjantai 7. maaliskuuta 2014

Stressinsietotesti

Niin hauskaa kuin lomalle lähtö onkin, siihen liittyy kaikkia pieniä hauskoja kommervenkkejä, joiden yhteensovittaminen aiheuttaa välillä päänvaivaa.
Otetaan tavallinen perjantai. Iltavuoro, joten aamulla mukavasti aikaa lenkittää koirat, käydä suihkussa, ruokailla, juoda kahvia, istua hetki kirjan kanssa.... joopa joo.
Juuri tänä perjantaina pitää olla pari pellillistä mokkaruutuja valmiina koulun diskoon, koska Lotan luokka kerää leirikoulurahaa. Appivanhemmat ovat myös kutsuneet itsensä kylään juuri näin, kun olen ilta-aamu kombolla töissä pe-la.... jotain tarjottavaa olisi kuitenkin kiva olla, ja Pasikin tekee päivän loppuun asti kun on edelleen se... perjantai. Joonas tullee kotiin, varmaa tietoa ei ole, mutta jonkun se pitänee noukkia Salosta illalla kun tänne periferiaan ei mikään julkinen kulje eikä tunnu reilulta pistää sitä odottamaan kurkkusalaateissaan 21:30 asti että pääsen töistä...

Mikään noista ei ole ylitsepääsemätön juttu, mutta kun kumuloituvat siihen yhteen päivään sillä viikolla kun olen nukkunut joka toisen yön erittäin huonosti ja keli on onneton.... noh...  arvaahan sen.

Olinhan reippaana suunnitellut myös
- peseväni saunan
- laihtuvani 4 kiloa
- siivoamalla koko talon
- tekemällä tehokkaita listoja miten toimitaan...

ENNEN lomaa.
(No, onhan tässä vielä viikko......)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...