Eilisen kisan takia jäi vähän ruoka laittamatta ja syötiin suosiolla kisoista jääneitä pikku-pizzoja sekä lauantaista hapanimelää kanaa.
Tänään sitten vuorossa ne sunnuntain eväät, lisukkeeksi sille edelleen lauantaista jääneelle kanalle....
AURAJUUSTOPURJO
Tämä on paras ruoka tehdä talvella kun purjot alkavat olla jo vähän nahkeita ja sitkeitä. Kesällä tuoreita on synti käyttää tähän ruokaan....
Leikkaa muutamasta isosta purjosta kaikki valkoinen osa n. 5 cm pätkiksi ja niin paljon vihreää kuin pystyt, ilman että hiekka narskuu hampaissa. Ryöppää ne kevyesti, viitisen minuuttia. Kaada uunivuokaan ja murustele kolmio Auraa päälle. Anna olla uunissa kunnes juusto on sulanut ja pinta ottanut vähän väriä. Itse pidän n. 150 asteessa kiertoilmatoiminnolla, ja aikaa menee reilu puolisen tuntia.
HUNAJAHERKKUSIENET
Napsauta sienistä jalat pois, aseta sienet kuppi ylöspäin uunivuokaan, ja täytä kupit hunajalla.
Tällä kertaa heitin myös jalat samaan vuokaan ja valutin hunajaa niillekin.
Menee samassa uunissa purjojen kanssa.
maanantai 24. helmikuuta 2014
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Syksyä
Osuipa jo aamulenkille pakkasia heti lokakuun puolivälin jälkeen. Ei kirpsakka keli muuten, mutta tossunpohjat lipsuivat yhdessä kohtaa jonk...
-
Usean vuoden ajan olemme puhuneet, että pitäisi ja pitäisi. Koskaan ei saatu aikaiseksi. Mutta vihdoin joskus maalis-huhtikuussa mainos satt...
-
Työnantajan vaatimus on, että tietty määrä lomapäiviä pitää käyttää lomakaudella. Oma kesälomani on suunniteltu suurimmalta osin lomakauden ...
-
Meillä ei ole (eikä tule) maksullisia TV-kanavia, ei ole kaapeli- tai valokuituyhteyttä myöskään netin käyttöön. Meillä netin käyttö on niin...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos lämpimästi!! Kiva, kun kommentoit!