Eilisen kisan takia jäi vähän ruoka laittamatta ja syötiin suosiolla kisoista jääneitä pikku-pizzoja sekä lauantaista hapanimelää kanaa.
Tänään sitten vuorossa ne sunnuntain eväät, lisukkeeksi sille edelleen lauantaista jääneelle kanalle....
AURAJUUSTOPURJO
Tämä on paras ruoka tehdä talvella kun purjot alkavat olla jo vähän nahkeita ja sitkeitä. Kesällä tuoreita on synti käyttää tähän ruokaan....
Leikkaa muutamasta isosta purjosta kaikki valkoinen osa n. 5 cm pätkiksi ja niin paljon vihreää kuin pystyt, ilman että hiekka narskuu hampaissa. Ryöppää ne kevyesti, viitisen minuuttia. Kaada uunivuokaan ja murustele kolmio Auraa päälle. Anna olla uunissa kunnes juusto on sulanut ja pinta ottanut vähän väriä. Itse pidän n. 150 asteessa kiertoilmatoiminnolla, ja aikaa menee reilu puolisen tuntia.
HUNAJAHERKKUSIENET
Napsauta sienistä jalat pois, aseta sienet kuppi ylöspäin uunivuokaan, ja täytä kupit hunajalla.
Tällä kertaa heitin myös jalat samaan vuokaan ja valutin hunajaa niillekin.
Menee samassa uunissa purjojen kanssa.
maanantai 24. helmikuuta 2014
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Virallisesti kevät
Eikös pääsiäinen ole se kevään taittumisen merkki? Ja ainakin, edelleen typerääkin typerämpi tapa, kellojen siirto. Omalta osaltani jälkimm...
-
Meillä oli sairaalan kesäjuhlat, joissa oma osastoni oli vetovastuussa "kesäolympialaisista", ja ennen ruokailua ja muuta hauskaa ...
-
Sattuneesta syystä liukkaus ja hyvät kengät tuli vähän mieleen tuon olkapää- ja kylkiluumurtuman myötä. Kuten sanottua, täällä Lounaises...
-
Se alkoi jo vuoden viimeisenä päivänä jatkuakseen heti aamusta.... nimittäin WC-remppa. Siellä oli vanhastaan kellertävät, kutsuin niitä nik...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos lämpimästi!! Kiva, kun kommentoit!