maanantai 8. kesäkuuta 2015

Hulluus on hyvä ominaisuus ihmisessä

Aina joskus joku päästää suustaan jotain, mikä jää takaraivoon.... ja loppu on historiaa.

Sattui tulemaan Nanan kanssa puheeksi heidän ensi vuoden reissu. Lähtevät Floridaan niin, että ottavat AirBnb:ltä koko talon vuokralle jostain beachiltä ja tarvii ostaa vaan lentoliput. Sitten auto vuokralle ja elämä ranttaliksi. That's what we call vacation!!
Samassa keskustelussa tuli heitto "jos lähtis viettämään tulevia 50-v päiviään jonnekin lämpimään vähän tohon tyyliin, ja ilmoittais vaan ihmisille, että siellä juhlitaan ja kämppä on käytettävissä"....

Ja niin löysin itseni eilen googlaamasta a) lentoja ja  b) taloja.  Buahahahah!!
Joo, ihan ens vuonna tai ens viikolla en vielä tuota täytä, mutta kerran tässä vaan eletään, joten kunnon suunnittelu takaa hyvin tehdyn lopputuleman.

Olen valmis lyömään vetoa, että multa löytyy riittävästi niin ihania hulluja kavereita, että pistävätkin hynttyyt yhteen ja lähtevät! Minä tarjoan päivällisen, juomat ja sen, että etsin sen kämpän käyttöön. Alustavasti talo, joka majoittaa heti 12 ja lisämahdollisuus ainakin kolmelle: 2500 eur/2vk. Jos tuon jakaa vaikka kymmenellä, ei ole paha rasti per nenä.

How about it!!? Kuka lähtee, käsi ylös.  =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...