tiistai 26. marraskuuta 2013

Pikkujouluja ja jatkoja...

Vuoden tyhy-rahat oli sovittu käytettäväksi osaston pikkujouluihin, joissa ohjelmana paikallisen kapakan ruuat ja päälle ravintolateatteri.
Teatterissa vaikuttaa myös entinen kurssikaverini, jonka show'ta viime vuonna en päässyt katsomaan joten mielenkiintoa oli.
Ruoka oli ok, tarjoilu melko järkyttävää...
Show... no, kun ei seuraa TV:tä lainkaan ja suurimmat sitä koskevat juorut kuulee kahvipöydässä, oli ajoittain erittäin vaikea ymmärtää mille piti nauraa. Osa vitseistä meni siis korkealta ja kovaa, osa ei ehkä muuten vaan jaksanut naurattaa. Mutta joo, tulipa nähtyä.

Jatkoille jäimme samaan kapakkaan, jossa melutaso hiveli tärykalvoja sellaisilla desibeleillä, että hoh hoijaa....  Keskustelusta ei siis tullut yhtään mitään, mutta tanssilattialla oli ihan viihtyisää ja tulipa nyt kerrankin istuttua työkavereiden kanssa iltaa.
Mulla on ♥ työkaverit!

Muuta jatkoa. Lähinnä työkuviot.
Vähän olen selvitellyt paikkoja myös muilla osastoilla.... heikolta näyttää.
Kun tuota Salon sairaalaan alas ajetaan kuin käärmettä putkeen, ei siellä oikein ole mahdollisuuksia.
Toistaiseksi olen odottavalla kannalla ja katson mitä elämä tuo. Seuraavissa työvuoroissa näkyy onko mulla jatkoa vai ei, suhde katkeaa näillä näkymin 14.1. ja lista menee sen yli.....

(Suoraan sanottuna ajoittain kyllä jurppii tämä roikkuminen.... asiasta voisi keskustella vähän avoimemmin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...