tiistai 11. helmikuuta 2014

DonRosan ankat yhdistettynä Tuomas Holopaisen musiikkiin...... WOW!

Joskus 90-luvulla ilmeistyi muistaakseni ensimmäiset sellaiset Roope Setä -tarinat viikottain tulevassa Aku Ankassa, joiden piirrosjälki oli vähän erilaista, paljon yksityiskohtia ja ihan mieletöntä tarinankerrontaa. Myöhemmin joku mainitsi erikseen ihastuneensa "sen Don Rosan piirustusjälkeen" ja itsekin havaitsin, että kyse oli tästä miehestä.Akua meille ei enää tule, mutta nuo Don Rosan albumit Roope Sedän elämästä löytyvät kaikki. Itse asiassa ei niinkään kauaa sitten, luin viimeksi koko tuotannon ja nautiskelin uudelleen...***Tunnetusti tykkään myös Nigthwishin musiikista ja Tuomas Holopaisen monipuolisesta taidosta tehdä kiemuraisia ja monimutkaisia kappaleita.

Sen verran huonosti seuraan mitään uutisointia, että tämä asia pääsi yllättämään ihan puun takaa: Tuomas tekee (on tehnyt jo) Rosan kirjaan "Roope Ankan elämä ja teot" niin sanotun elokuvamusiikin....No, allekirjoittanut on melko sanaton! Tiedän jo nyt haluavani tuon "leffamusiikin" ja lukevani sarjakuvaa sitä kuunnellen vielä usein tämän kevään aikana.Tuon videon loppu, missä piirros paljastetaan, sai kylmät väreet menemään pitkin selkää! Ihan törkeän hieno video.
Henkilökohtaisesti en Johanna Kurkelan äänestä pidä mitenkään erityisesti, mutta tähän se sopii.

1 kommentti:

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...