tiistai 14. huhtikuuta 2015

Vapaita viettämässä

Pääsiäisenä kun tein yövuorot, Pasi käytti koiria lenkillä vähän poikkeavissa maastoissa. Lähinnä hän kävi tarkistamassa pari kalapaikkaa, mutta kun metsää löytyi, siellähän oli hauska vähän haistella....


Meri on vielä osin ohuessa jäässä (4.4.)


Hetken huili ja sitten taas painetaan...

Kuten sanottua, olin pääsiäisen valvomisten jälkeen jossain oudossa taudissa, mikä nosti kuumeen muttei mitään muita oireita. No, siinähän piti tietenkin käydä niin, että muut oireet tulivat jälkijunassa. Valitettavasti.
Aloin siis viikonloppuna yskiä ja nyt keuhkoihin viiltää hengittäminen ja kaulalla olevat imusolmukkeet tuntuvat mukavan pulleilta. Pah! Kuivattelen niitä Duactilla ja rauhallisilla lenkeillä.

Tänään tehtiin kiva vajaan kasin lenkki. Koirat on jollain tavoin niin onnellisia kun olen siirtynyt pururadan maastosta ihan metsään, meillä menee kyllä todella paljon kaikkia kivoja polkuja tuolla ristiin rastiin. Onni on asua maalla! 

****
Matkalle mieleni tekisi.
Syksyllä olisi kiva piipahtaa jossain....  pitkä viikonloppu jossain Eurooppalaisessa kaupungissa kuulostaa niin mainiolta. Pitää alkaa kauppaamaan tätä ideaa kotona. 

****
Pomon kanssa eilen melko mukava keskustelu. Varsinaisia kehityskeskusteluja ei olla ehditty pitää, mutta koska olen jo pitkään tiettyjä juttuja miettinyt, kysyin saisinko vartin ja sain.
ERITTÄIN hyvä ja kannustava keskustelu!! Kovasti tyytyväisenä lähdin siitä jatkamaan iltavuoroa. Voi olla, että ainakin joku mun ajatuksista lähtee nyt kantamaan.... 

Positiivista: se, että viikon maanantaina on "mun perjantai", koska vapaat osuu tiistaille ja keskiviikolle. Erittäin positiivista se, että huomenna tulee pari naisystävää Saloon hömpöttelemään  Tampereelta asti! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...