torstai 3. toukokuuta 2018

Elämäntapamuutos tiedossa

Sanotaan, että on terveellistä syödä omena päivässä, että lääkäri pysyy loitolla.
Kannattaa syödä myös raaka sipuli päivässä. Se pitää kaikki muutkin loitolla.
Niin, pitää syödä banaani, että saa kaliumia. Pitää myös syödä appelsiini, että saa C-vitamiinia.
Vihreää teetä on juotava joka päivä (ilman sokeria, ettei vaan sairastu diabetekseen), koska se pitää kolesteroliarvot hyvänä.
Pitää myös juoda kaksi litraa vettä päivässä (ja pissata saman verran, mikä tuplaa vessassa vietetyn ajan päivittäin.)
Unohtamatta jogurttia. Hyvänen aika. 2 dl jogurttia joka ikinen päivä, välttämättömyys, että vatsan bakteerikanta pysyy terveenä. Ei sillä. Kukaan ei oikein tiedä mitä ne bakteerit ovat, mutta niitä TÄYTYY olla ainakin miljoona voidaksesi hyvin.

Sinun tulee myös nauttia lasillinen punaviiniä joka päivä, jottet saa sydäninfarktia.
Lasillinen valkoviiniä taas suojaa hermostoa.
On oleellista juoda päivittäin myös lasillinen olutta. (En pysty nyt muistamaan miksi, mutta se kuulostaa hyvältä, joten sanon, että on tärkeää juoda joka päivä lasillinen olutta!)

Jos nautit nämä kolme lasillista samanaikaisesti, voit toki saada aivohalvauksen, mutta ei sillä ole niin väliä, koska sitä et huomaa itse, ja toisaalta olet jo hyvällä fiiliksellä.

Jokaisen kuuluu nauttia päivittäin pähkinöitä, papuja ja herneitä. Tulee syödä 4-6 kertaa päivässä kevyitä aterioita ja muistaa, että jokaista suupalaa tulee pureskella ainakin 36 kertaa. Tähän menee vuorokaudesta noin viisi tuntia.
Sitten joka aterian jälkeen tulee muistaa pestä hampaat. Eli harjaa hampaat aina syötyäsi omenan, sipulin, banaanin, vihreää teetä, appelsiinia ja viinit ja oluet. Tätä voit jatkaa niin kauan, kuin sinulla on hampaita. Äläkä vaan unohda hammaslankaa, suuvettä ja ienhierontaa!

Samalla kun teet tätä, voit helposti pestä WC:n. Sinne kannattaa muutenkin sijoittaa CD-soitin tai TV, koska ajatellen kaikkea juomaasi vettä ja jatkuvaa hampaidenpesua, vietät siellä runsaasti aikaa.

Ihmisen pitää nukkua 8 tuntia vuorokaudessa. Töihin menee myös 8 tuntia ja syömiseen tuo mainittu 5 tuntia. Tämä tekee yhteensä jo 21 tuntia. Jäljelle jää 3 tuntia.
Tämähän ei toimi, koska jokaisen kuuluu kävellä vähintään 2 tuntia joka päivä. Pitäisi myös ennättää tavata ystäviä, sillä he ovat kuin kasveja ja tarvitsevat jatkuvaa hoivaa ja huolenpitoa.

Kaiken tämän lisäksi sinun tulee olla valveutunut. Lue ainakin kaksi sanomalehteä joka päivä ja mielellään pari iltapäivälehteä lisäksi, voidaksesi saada tarpeeksi laajan näkemyksen maailmanmenosta, että voit olla kriittinen.
Sinulla tulee olla aikaa perheelle, mopata lattiat, tiskata, pestä pyykkiä, puhumattakaan kaikista niistä lukuisista tehtävistä, jotka seuraavat, kun sinulla on lapsia tai lemmikkejä.

Kun lasketaan yhteen kaikki yllä mainitut asiat, ainoa tapa selvitä elämästä on yhdistää niitä.
Näppärää on esim. käydä jääkylmässä suihkussa, jossa suu auki seistessäsi saat helposti nautittua tuon pari litraa vettä. Hampaita pestessä voi seurustella perheen kanssa, viis vaahdosta.
Lattioita mopatessa kannattaa ehdottomasti pitää toinen käsi vapaana, joko puhelinta varten (jossa on ystäväsi, muista ne ystävyyssuhteet!!) tai sitten lasillinen viiniä.

Muista olla luova! Käytä mielikuvitusta!

6 kommenttia:

 1. Taitaa vuorokaudessa mennä tunnit miinuksen puolelle tolla elämäntyylillä! 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän se on. Ei riitä selitykseksi enää ruuhkavuodet. =)

   Poista
 2. Mainioita ohjeita! Nyt kaikki noudattamaan!!

  Ps. Entä missä kohtaa ollaan sitten hoitamassa parisuhdetta ja seksipetoilemassa? 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Näen jo useita ihmisiä heristämässä sormea, etten ole laskenut parisuhde- ja seksipetoaikaa ollekaan. =) Menisiköhän se hampaidenpesun lomassa? =D

   Poista
 3. Ihan mahtava teksti ja loppu päättyi niin mainiosti. Mutta noudatanko näitä, en selvästikään, mutta pitäisi varmaan.

  Ihanaa viikonloppua Vivi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee, että jos ihan kaikkia maailman ohjeita alkaa noudattaa, aika loppuu jostain kohtaa kesken.
   Ihania ylilyöntejä!
   Suloista sunnuntaita Porvoon suuntaan!

   Poista

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...