tiistai 29. toukokuuta 2018

Pätkäloma osa I

Olen nyt täysin ajastani jäljessä.
Toisin sanoen: koska on niin ihanat kelit, en vietä hetkeäkään sisällä saati koneen vieressä ja puolivalmiit tekstit jää odottamaan jotain....
Tämäkin siis kirjoitettu keskiviikkona 23.5.

****
Tästä se taas lähtee. Nimittäin allekirjoittaneen tapa lomailla pätkissä.
Joku kysyi talvella miten jaksan koko pitkän työputken kun en pidä kunnon lomaa, mutta tässähän se vastaus juuri on: pitämällä lomaa usein!

Voihan se olla, että jonain vuonna saan päähäni, että haluan lähteä jonnekin kiertueelle vaikka Eurooppaan, ja silloin useampi viikko on pakko saada yhtä soittoa, mutta tällä hetkellä en koe mitään tarvetta lomailla neljää viikkoa putkeen.


Lomailija siristelemässä.
On ollut aivan mielettömän hienot kelit. Tosin en ole tajunnut käyttää tilannetta hyväkseni ja esim. suorittaa muutamia melko pakollisia juttuja..... kuten terassinpesu. Mutta ehtiihän tuota.


Riipputuolien paras puoli kun ovat vierekkäin: toiseen saa nostettua jalat jos hotsittaa ottaa pikaisen päivätorkut. Ja minähän totisesti OLEN päivätorkkunut ihan joka päivä.


Ipana yllätti äitienpäivänä tekemällä juuri sellaisen kakun, josta tiesi, että minä tykkään: sitruunarahkaa ja erilaisia salmiakkeja, välissä vielä salmiakki/lakritsimoussea. NAM!!!


Omenapuut ovat kukkineet ihan mielettömästi. Hivenen silti jännittää tuleeko mitään satoa, koska pölyttäjistä on todellakin pula. Meillä on ollut vuosia, kun melkoinen tasainen surina on kuulunut joka paikasta, mutta nyt on luvattoman hiljaista. Tosi sääli.


Sain pari hauskaa tarraa, jotka koristavat nyt auton perää. Siinähän mun pojat nyt sitten ovat tunkeneet päänsä luukusta ja kurkkivat!


Perinteinen MEJÄ-kautemme starttaa tulevana viikonloppuna Niinijoella. Bono pääsee ensi kertaa viralliseen kokeeseen. Pari koejäljen mittaista jälkeä sille on tehty ja kivasti se näyttää kuonoaan käyttävän. Toki maasto on uusi, jäljet on tehnyt vieras ja nyt on ollut aivan tolkuttoman kuivaa, joten ei tule olemaan mikään helppo nakki junnulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...