maanantai 7. lokakuuta 2019

Uusi lelu


Instagramissa löytyy mahdoton määrä tosi hienoja kuvia hakusanalla glassball_photography.
Minähän tilasin tällaisen pikkupallon Kiinasta, kun halusin kokeilla.
Jonkunlaisen telineen se tarvitsisi. Käytin tässä nyt aurinkovarjon jalkaa.

Yllättävän vaikeaa se oli. Jos palloa pitää sormien välissä ja toisella kädellä kuvittelee zuumaavansa palloon, ei ainakaan mun kännykän kamera pysty sitä tarkentamaan riittävästi, vaan lopputulema on melkoista tuhrua.  (Mainittakoon, että kun kuvattava juttu on myös levoton ja sekava, tuskin siitä voi odottaa kovin kaksista kuvaa paikallaankaan....)


Suurennuslasimaisena se taas toimii hauskasti. Pitänee muistaa sijoittaa niin, ettei aurinko pääse paistamaan siihen ja sytytä koko torppaa....


Onpahan lelu.

2 kommenttia:

  1. Lensball on hauska lelu :). On jäänyt itsellä viime aikoina vähälle sen mukana kuljettaminen, mutta sillä saa kyllä kivoja kuvia. Kännykällä en tosin ole onnistunut kertaakaan, vaan ainoastaan kameralla.

    Ja totta, toimii kyllä melkoisen tehokkaana polttolinssinä myös. Ehti hetkessä palaa sormet (tai siis kuumottaa tosi kovin) kesäauringossa, kun en ollut moiseen varautunut.

    Tilasin oman palloni aikanaan suoraan Lensballilta Hollannista ja luulin sen myös tulevan sieltä, mutta aika monella Kiinan lennolla lopulta saapui..

    VastaaPoista
  2. Olinkin ihan unohtanut tuon lelun!

    VastaaPoista

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...