keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Kevät

Vähääkään ei tunnu keväältä. Päinvastoin.
Napsahtaa kohta verisuoni päästä kun keli ei ala lämpenemään. Olen tuskastunut ja kyllästynyt jatkuvaan paleluun ja siihen, että mikään määrä vaatteita ei riitä....

MUTTA. Aurinko sentään paistaa. Iso plussa siitä, että ulkoilukelit on sikäli kohdallaan, kyse on sentään vain pukeutumisesta.
Pistää vaan miettimään.... lähes 12 vuotta sitten tulin Lotta-vauvan kanssa kotiin 31.3. ja krookukset kukki täysillä. Laitoin vauvaa terassille nukkumaan vaunuihin T-paidassa....  Nyt samassa kohtaa on metrin kinos ja pelkään, ettei kaikki viime syksyn sipulikukat nouse lainkaan kun eivät pääse "oikeaan aikaan" ylös.


Väkersin silti jotain pääsiäismäistä esille. Piristää kun pirtsakat värit räiskyy ruokahuoneessa aamulla kun sinne raahautuu ennen valoisaa.

********

Käytiin loma-ajan lainalapsen eli Juulian luona iltatreffeillä. Katsottiin kaikki reissun 900 valokuvaa, höpötettiin reissusta ja kerrottiin hauskoja sattumia.
Samalla tehtiin vähän suunnitelmia. Olen ollut yhteydessä 112 residencen omistajaan ja kysellyt sieltä kämppää meille ensi talveksi hyvin joustavin aikatauluin.... jos me neljä aikuista majoittuisimme omassa ja tytöt voisivat takuulla nukkua vanhusten toisessa makkarissa. Ihan mahtavaa!! Eli isommalla porukalla sama paikka ja samat metkut.

On taas ihan älyttömän kivaa odotettavaa....  talveen saa toki olla pitkä aika ja kesä voi, kiitos vaan, olla kuuma ja pitkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uuden pihan muodot

Keväällä kun pakkasin, selvittelin myös somen ihmeellisestä maailmasta, että ilmeisesti uudella paikkakunnalla ei olisi lehtokotiloita. Näin...