maanantai 4. maaliskuuta 2013

Salo, persaukisten paratiisi

Tavallinen maanantai, arkipäivä.
Käyn töiden jälkeen kirjastossa ja lähden koirien kanssa lenkille 18:30 pintaan. 5 kilsan lenkki jolla toteamus: yhtään ainutta jalkakäytävää tai kävelytietä koko pitäjässä ei ole aurattu, ilmeisesti koko päivänä... (Enkä kyllä kehu ajoteidenkään kuntoa edellisten parin päivän osalta...)

Onhan luonnollista toki, että kannattaa odottaa lumisateen lakkaamista. Esim. vappuaattona voisi olla jo ihan kiva keli ajella lumiauralla. Tuskin lunta silloin sataa puolta metriä enempää....

Vakavasti: kun kaupungin jama on mikä on, tuntuu täysin kohtuuttomalta, että ensin kielletään (kyllä, tästä on ihan itse kuultua asiaa) ajamasta ennen lumisateen päättymistä, mutta sitten laitetaan aurat töihin joko illalla myöhään tai vielä mielummin yöllä. Onhan toki rattoisaa herätä 3-4 välillä siihen kun makkarin kulmilla kolisee ja keltaiset valot vilkkuvat. Sitäpaitsi pitää ajatella aura-auton kuljettajia: hekin tarvitsevat kaikki mahdolliset vuorolisät ja takuulla ajavat mieluiten juuri tuohon aikaan.

Ja näin meillä Salossa säästetään.

Jos päätös olisi yksin minun, muuttaisin tästä kurjalasta välittömästi pois.
Älkää ymmärtäkö väärin, tykkään Perniöstä todella paljon! Mutta pakkonaittamisen jälkeen ah niin "viisaat" päättäjät, herra kaupunginjohtaja etunenässä, ovat pakottamalla tehneet tästäkin kylästä täysin toimimattoman tiettyjen julkisten palvelujen taholta.

******

Jottei maanantai olisi pelkkää valitusta, tein kuitenkin töihin eilen pohjattoman juustokakun ja suuresti jännittyneenä se jopa kaatui vuuasta ihan siististi ja oli leikattavaa kuten pitikin.

Kakkua töihin, miksi?

Pasi täytti lauantaina ympäripyöreitä ja minä eilen jälleen 35+ joten voihan sitä työkaveria ilahduttaa kerran vuoteen.
Muuten, olimme lauantaina Hartwall Areenalla katsomassa todella huikeaa West Endin show'ta "We will rock You". Musikaali, joka perustui Queenin kappaleisiin ja johon oli hyvin löyhästi tehty jonkunmoinen "juoni". (Vrt. Mamma Mia ja Abba)

MIELETÖN! UPEA!! USKOMATON!! Käsittämättömiä lauluosuuksia, hienoja tanssiosioita, järjettömän hyvä bändi!!

Jos teille jollekulle tarjoutuu mahdollisuus joskus, menkää!!
Vähän surullisena ja yllättyneenä jouduin toteamaan, että edes Hesari ei maininnut sitä millään tavoin eikä muukaan lehdistö noteerannut koko show'ta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...