sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

TSMK:n MEJÄ-koe

No ei se sentään kokonaan päättänyt lopettaa töiden tekemistä, tuo Pikkukoira....  =)

Niinijoella kuulin, että tähän kokeseen on ilmo-aika loppunut eikä koe ole täynnä, lisäksi kokeneista oppaista oli pulaa kun niin paljon AVO-jäljille tulijoita olisi....  joten viestittelin Sinille heti paikan päältä ja laitoin sähköpostilla ilmon menemään kun kuulin, että "antaa tulla".

Valvoin pe-su joten paikalle en päässyt. Automurheitakin onnistuneesti heti perjantaina, nimittäin Joonaksen auto ei startannut kun mun piti lähteä sillä töihin ...  Alkuperäinen ajatushan oli, että lainaisin pojan autoa la-su yöksi jolloin Pasilla ja Edulla olisi oma (ilmastoitu, tilava) auto käytettävissä. Lauantaina ei hätää, koska Pasin piti olla majalla vasta ysiltä, ja minä halusin olla nukkumassa ennen kahdeksaa... mutta sunnuntai....
Mun yövuoro päättyy klo 7:15 ja Pasin pitäisi olla Tupurin majalla (meiltä n. 27km) viimeistään klo 7:45 - tässä välissä minä siis ajaisin kotiin 22km ja Pasi takaisin tuon 27km.....

Noh, mahtavan työkaverin tuella tästäkin selvittiin. Seija lupasi, että hän antaa aamuraportin jolloin pääsin lähtemään ajoissa ja ehdittiin.

******

Itse torkkupäivän pöhnässä (heräsin 11:30) lojuin pitkin terassia auringonpaistessa, luin ja odotin.... ja odottavan aika on todella pitkä!!

Tuomarina tänään Kari Kielo, Edu kokeen paras koira ♥ ja arvostelu:
Edu tutkii lähtömakauksen, joita varmasti ja halukkaasti jäljelle. Työskentely on alusta loppuun jälkitarkkaa ja olosuhteisiin nähden erinomaisella vauhdilla määrätietoisesti etenevää. Koko jäljen matkalla tehdään viisi pientä pistoa ja kaksi tarkistuslenkkiä, joista niistäkin toinen jäljentekijöiden maastotarkastusta pitkin. Makauksista merkkaa ensimmäisen selvästi pysähtyen, toisella ja neljännellä pysähtyy heti ylitettyään makauksen ottaen ohjaajaan katsekontaktin, kolmatta ei huomioi. Ensimmäinen ja kolmas kulma pienellä kaarroksella ulkokautta, toisella kulmalla olevan oikeankätisen katkon selvittää nopealla rengastuksella vasemman kautta takaisin veretyksen loppuun josta jäljentekijöiden jalanjälkiin tukeutuen varmasti uuden osuuden alkuun. Kaadolle tulee jäljen päällä, pysähtyy tutkimaan sorkan ja jää kaadolle.
Erinomainen suoritus jossa ainoastaan makauksien osoittamisessa on hieman toivomisen varaa, ohjaaja luottaa täysin aiheellisesti koiraansa koko matkan eikä helteinen keli näy koirassa muuten kuin ylävitosen puuttumisessa kaadolla.

VOI1 (46p)

Ylävitonen siis "gimme five", jonka Edu osaa, mutta oli kuulemma tänään jäänyt vaan tuijottamaan kieli poskella kun kaadolla oli sanottu "voitte kiittää koiraa"....  =)  Hupaisa yksityiskohta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...