tiistai 11. kesäkuuta 2013

Vammaiset vs. liito-orava

Harvoin jaksan innostua sanomalehden uutisista sen enempää. Maailmassa on ihan riittämiin asioita, joista voisi kiihtyä, mutta omassakin elämässä on tekemistä sen verran, että mielestäni voin keskittyä pääosin vain siihen. Sunnuntain Hesarissa oli kuitenkin juttu, josta todella nostin pultit.

http://www.hs.fi/kaupunki/Naapurit+hylkiv%C3%A4t+vammaisia/a1370663138491

Lyhennettynä: vammaisille haluttaisiin rakentaa asuntola jonnekin Espooseen, mutta naapurit eivät halua sitä. Syytkin ovat perinteisiä: asuntojen hinnat putoavat, kukaan ei todellakaan halua sitä omaan naapurustoonsa (Not in My F**** BackYard) ja paras kaikista: joku tolvana joka esiintyy omalla nimellään (pienet pisteet siitä) ilmoitti alueella asuvan liito-oravan, jonka vuoksi hän vastustaa asuntolaa. (Luultavasti tämä sama vatipää aikanaan halusi liito-oravasta huolimatta moottoritien Lohjalta Saloon....)
No, asioista voidaan olla montaa mieltä.

Tänään näin linkin, jossa asiaa kommentoitiin asiallisesti ja hyvin.

http://leijonaemojenblogi.wordpress.com/2013/06/10/avoin-kirje-kaitaan-vammaisten-asumisyksikkoa-ja-muutakin-vastustaville/

Itse en ole ihan yhtä hellämielinen saati siisti suustani. Minusta tämän maailman henriklampénit joutaisivat kokea itse tuon, että jotain kävisi, ja päätyisivät itse matkustamaan invataksilla. Oli sitten itse tai omainen, kokemusta kuitenkin. Siinähän sitten voisi pohtia, miten asuntojen hintataso NYT käyttäytyy kun niitä tila-autoja kääntyilee siellä rauhallisella piha-alueella.

Mitä tekopyhää sontaa.  Pfffffft!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...