Keittelin joutessani raparperista ja hillosokerista tanakan sotkun (n. 3 litraa hedelmää ja 0,5 kg sokeria) joka sai jäädä jäähtymään.
Vatkasin sokerikakkutaikinan vanhalla "lasillinen kaikkea" ohjeella (munia, sokeria, vehnäjauhoja, ropsaus leivinjauhetta), kaadoin taikinan pellille ja mätin lusikalla raparperihilloketta (en todellakaan koko kattilallista, ehkä muutaman desin....) päälle. Koska meillä on vaniljakräämijauhetta, heitin kasaan vielä kräämiä, jota lopsauttelin sinne tänne.
Tämä kuuluu sarjaan helpot ja nopeat.
JUU, TOSI HYVÄÄ!!
Ei ehkä niin nätti, mutta sitäkin paremman makuinen!
Hilloketta jäi sen verran yli, että sain sitä purkillisen pakkaseen. Voi joskus talvella muistella kesän makuja vastaavalla herkulla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos lämpimästi!! Kiva, kun kommentoit!