tiistai 7. tammikuuta 2014

Sisustusta

Mitenkään liittymättä siihen, että talossa on yksi lapsi vähemmän....   Eilen surffasin pitkästä aikaa FB:n kirpputoripalstoja. Oltiin puhuttu juuri edellinen ilta, että pitäisi hankkia uusi sohva ja ideoitu asiaa sen verran, että Ikean sivut tulivat tutuiksi. Olin myös siivonnut jouluvermeet pois ja samalla osan muistakin kamoista ajatuksella "vähemmän on enemmän" ja avaruus kämpässä on kaunista. Siinä yhteydessä pistin tyrkylle mm. yhden todella suuren huonekasvin, joka sittemmin häipyi samantien eli eilen aamupäivällä.
Ja sitten kirpputoripalstalla tulee vastaan juuri samantapainen sohva, mitä olimme katsoneet Ikeasta, tosin "vääränvärisenä" mutta värimaailmaltaan kuitenkin sellaisena, että se voisi istua meille.

Hinta oli ihan törkeän halpa.... varasin ja kyselin lisätietoja. Kankaat olisi vesipestävissä itse, melko oleellista koirahuushollissa.
Joten Pasi auton rattiin ja peräkärryn kanssa Saloon.


Olkkarin ilmettä on rakennettu keväästä asti ja se alkaa totisesti muotoutua.  =)

Kuva on kovin vaalea, salama löi kaikki värit plassuiksi (en osaa....) mutta kokonaisuus on jopa parempi kuin se, mitä Ikeasta katsoimme. 
Seinät toki huutaa uutta maalia ja vanhaa boordinauhaa (retusoitu kuvasta pois) pois, ja sen ehtii tässä kevään aikana toteuttamaan kun mahdumme paremmin nukkumaan muualla näin nelihenkisenä perheenä. Vähän lisää tyynyjä, paremmin harkitut sijoittelut noille pikkukamoille seinillä ja se taitaa olla pikkuhiljaa siinä. 

Säästin juuri tonnin. Eipä paljon muuta voi kuin hymyillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...