perjantai 15. elokuuta 2014

Arjen aherrusta

Ihanaa kun tavallinen arki taas alkoi. Jopa tytöistä oli kiva palata koulujen penkille. Nuorin eritoten oli aika täpinöissään (vaikka pakkohan se on kavereiden kanssa olla sitä mieltä, että koulu on tylsää), koska oli uusi luokka, uusi koulu ja uudet kujeet - YLÄASTELAINEN, hyvänen aika.Itse olen ollut nyt töissä parisen viikkoa ja olo on - no, niinhän sanotaan - kuin ei olisi lomalla ollutkaan. Ei rasittunut, vaan ennemminkin sellainen, että osaan taas hommani ja flow saadaan päälle kun pistetään isoa vaihdetta kehiin.
Kiire on, yllätys. Osasto täynnä, mikään ei ole muuttunut. Osastonhoitaja on tosin muuttunut, mutta omalla tavallaan vanha tuttu ihminen, joten eipä siitäkään merkittävää uutta.
Hyvältä tuntuu kaiken kaikkiaan.

Ihan paras uutinen on, että Joonas sai työpaikan. Alkuun nyt reiluksi kuukaudeksi, mutta luultavasti homma jatkuu talven yli. Firma on sama kuin Pasin ja työstä en tiedä, jotain rasvakourajuttua. Mutta ihan mahtavaa!! Tienaa nyt sitten talven yli ja pääsee aloittamaan opiskelijaelämän vuoden päästä mahdollisesti ilman lainoja.

Näillä eväillä talvea kohti nauttien ihanasta syksystä.Aina voi plutata joessa.... 


Syyskukat ovat vasta parhaimmillaan perhosten iloksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...