keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Lista

Rakastan listoja.
Parasta kaikessa, on se sitten matkalle lähtö, joulun tulo, lasten synttärit tai jotain muuta, on se, kun voi listata asioita mitä pitää tehdä ja sitten suunnitella missä ja miten ne tehdään. Ihan oikeasti. Hullua? Takuulla.

Nyt keittiöstä löytyy paperi, jossa lukee

peruna
porkkana
punajuuret
sipuli
suolakurkut

Muista kuohukerma!!


omena
peruna
sipuli
suolakurkut
pari kermaviiliä

Muun muassa näistä koostuu meidän joulupöytä tänä vuonna....  =D

Ensimmäisestä koostuu rosolli, toisesta perunasalaatti. Ja kaupassa kuljen nuppi turvoksissa siitä, että kahdessa kohtaa lukee suolakurkut ja käyn purkin toisensa jälkeen läpi, että onhan varmasti kaikki.

****
Mun työkaverit uskoo ihan oikeasti, että inhoan joulua ja kaikkia muita juhlapyhiä. Sanottakoon nyt kerralla, että se ei pidä paikkaansa. Joulu on tosin ainoa juhlapyhä, josta todella pidän! Inhoan näitä perussuomalaisia ryyppyjuhlia tyyliin vappu, juhannus ja uusivuosi, mutta pystyn varsin sujuvasti viettämään niitä hyvässä seurassa syöden hyvin ja seurustellen.
Tuo käsitys lienee peruja siitä, että yleensä tarjoudun vapaaehtoisesti töihin noina juhlapäivinä, koska meillä on osastolla pienten lasten äitejä, joiden on kiva saada olla mm. jouluaattona kotona ja koska itselleni joulu on mielentila eikä tietty päivä kalenterista. Jo tuolla aloittaessani sanoin, että meillä ei lapset usko enää joulupukkiin eikä siihen, että äiti olisi kotona. Lisäksi tässä muutaman viime vuoden aikana meillä on vietetty joulua niin eksoottisissa ympäristöissä ja niin kummallisina päivinä, että olen jo sillä todistanut, että se voi olla muutakin kuin puuronsyöntiä ja kinkkua nimenomaan 24.12.

****
Veronpalautuspäivä.
Sattumalta juuri tänään lähden ostoksille. Syynä ei ole palautukset vaan se, että MunaTaxi tulee Saloon juuri tänään. Olen tilannut yhtä sun toista lystiä tälle päivälle joten melkoinen läjä sapuskaa odotettavissa.
Käyn toki samalla vähän katsomassa jos jotain sellaista osuu silmään, mitä perheessä tarvitaan. Olen jo vuosia sitten lakannut ostamasta lahjoja vaan lahjojen ostamisen vuoksi.
Pojalle huutelin äsken yläkertaan tarviiko hän jotain sukkaa, kalsaria tms. mutta vastaus oli, että "anna mielummin rahaa farkkuihin niin haen ne joulualesta" joten saamansa pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...