sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Edu mejä osa II

Lähtö tutkitaan, ohjattuna jäljelle. 1. osuuden alussa pieniä tarkistuksia riistan jäljille. Muuten tarkkaa hyvin etenevää jäljestystä. 1. kulma tarkasti, katkolla veri loppuun, kaarroksella ulkokautta uudelle osuudelle. 3. kulma tarkastuslenkillä. Makauksista kaksi ensimmäistä nuuhkaistaan nopeasti, ei pysähdy, kolmas ohi, neljäs merkataan. Kaadolle suoraan, jäi nuuhkimaan.

VOI1/43p

- Marko Aaltonen

****
Marko totesi majalla, että jos ensi vuonna tavataan kokeessa samalla kokoonpanolla, hän istuu tien varrella kannonnokassa ja kirjoittaa noin ylläolevan koeselostuksen, ja Pasi & Edu voivat sillä aikaa kävellä jäljen läpi.  =D
Tämä oli aika mones kerta saman tuomarin kohdalla samoin pistein.

Makauksista kaksi Edu oli selvästi vilkaissut, pysähtynyt nostamaan jalkaa metrin kahden jälkeen näreeseen, ja Marko oli todennut, että "olisi nyt hyvänen aika merkannut kuseksimalla edes kohdalla".

Kiva viikonloppu! Oikein hyvä mieli jäi siitä, että meidän tekemältä jäljeltä tuli kokeen paras tulos.
Seura oli mukavaa. Niin se tapaa tuolla olla. Yövyimme tällä kertaa Wanhassa Kanalassa, koska asuntovaunua ei ole ja postimerkin kokoiseen Toyotaan ei hyvin mahdu. Matka kotiin ei olisi ollut pitkä mutta laiskotti eikä huvittanut ajaa. Yömaja oli niin hyvä, että luultavasti jatkossa aina siellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...