tiistai 1. syyskuuta 2015

Stressiä

- Mielenkiintoinen tilanne: olen pohtinut opiskelijan hylkäämistä perustuen potilasturvallisuuden vaarantamiseen ja virheisiin lääkehoidossa. Kun asiasta keskustellaan koululla, käy ilmi, ettei minulla oikeastaan ole oikeutta hylätä enää tässä vaiheessa jaksoa. Jaaha.
Eli jos opiskelija tekee virheen ekalla viikolla, mitä totta puhuen tapahtuu, silloin voisi hylätä, mutta olen ajatellut, ettei hän ole vielä oppinut asiaa. Kun virhe tapahtuu 4/6 viikon lopulla ja oletan hänen jo osaavan, hylkäämiselle ei löydy perustetta.  Whatever.  Älä tule meille töihin.

- Vihanneskuivuri on vihollinen.
Tyrnimarjojen kuivattaminen kestää n. reilun vuorokauden ja tuo saamarin värkki kolisee ja helisee kaiken yötä niin ettei nukkumisesta tule mitään. Jos siis saisi muuten stressivapaasti nukkua.

- Menee ti-to vapaat hukkaan kun tiistaina käyttää työasioihin (= tuohon opiskelijajuttuun) aikaa useita tunteja ja keskiviikkona raahaa  luunsa TYKSiin koulutukseen, joka on myös työasia.

- Joku välkky (taisi olla allekirjoittanut itse) sanoi, että kiire on vaan mielentila.
Kukahan siinä tapauksessa ottaisi multa sen mielen pois, koska koen, etten oikein ehtisi käydä hankkimassa autoon uusia kesärenkaita (ihan sakkokumit alla), huollattamassa sitä ja sen lisäksi pyörittää tätä kuviota, jossa olen päivän viikossa tästä eteenpäin TYKSissä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...