sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Paskin haaste: huhtikuu

Vuorossa jälleen edellisen kuukauden päänsäryt, oikeat, vakavat ja erityisesti vähemmän vakavat. Huhtikuun aikana tuli tässä mielessä runsain mitoin p**kaa niskaan, tai sitten vaan kirjoittelin asioita muistiin.

- tavallaan jo maaliskuuhun kuuluva, mutta asiaa veivattiin pääasiassa huhtikuu, koko kuukausi, nimittäin ostin kaksi lentokoneessa käytettävää niskatyynyä, jotka oli rikki heti ensimmäisellä käyttökerralla. Valmistaja lupaa 24 kk takuun, mutta todellakin, väänsin kättä 5 viikkoa, ennen kuin edes vastasivat reklamaatioon. JA lähettivät kaksi samanlaista uutta tyynyä tilalle vaikka nimenomaan totesin, etten enää halua puhallettavia malleja. No jaa. Ei niin hengenvakavaa. Mainitsen vaan, että firma TravelBlue ei tule kuulumaan omiin suosikkeihini jatkossa!

- suurin ja pahin päänsäryn aiheuttaja kirjaimellisesti oli se alkukuusta vaivannut pään/naaman särky

- edelliseen liittyen kammoamani hammaslääkärikäynnit, joita siis kertyi kaksi kuukauden ajalle. HUI!
Näiden osalta tilanne on edelleen sikäli auki, että suussa on väliaikainen paikka ja ohje tilata aika jonnekin marras-joulukuun vaihteeseen sen vaihtamiseksi. Grrrr!

- poikakoirulin tassuriesa tietenkin! Pitäisikö suuttua puluille?

- eniten itseä harmitti se kämmäys koiranruokatoimittajan kanssa, eli rekut jäivät sapuskattomiksi ja piti kehitellä vaihtoehtoisia variaatioita eli suomeksi kiertää kaikenmaailman kauppoja, joista sai haalittua heille ruokaa. Opinkohan kerrasta?

- harmaita hiuksia aiheutti myös edellisviikolla Turkuun tehty opiskeluiltapäivä, jonka päätteeksi auto hikkasi siten, että istuin viittä vaille sakkolappu kourassa maksamattomasta parkkimaksusta ja odotin hinaajaa....
Auto siis jätti sairaalan parkkiin ja siihen ehti tietenkin jo parkkipirkko, jonka kanssa melko tiukkaan sävyyn veivattiin sitä, etten todellakaan maksa parkkimaksua, koska odotan koko ajan, että hinaaja hakee pois ja toimittaa rikkoutuneen auton hoitoon. Loppu hyvin, kaikki hyvin: autosta paloi "puola" ja korjaus maksoi kokonaisen 50 eur, vakuutukseen tosin upposi enemmän, koska auto hinattiin Turusta kotiin huoltoliikkeeseen. Sainpahan kyydin vähän isommalla autolla.

****
Jottei menisi pelkäksi vinkumiseksi, haastankin teidät paskimman haasteen tekijät myös laatimaan edes pienen listan asioista, jotka menivät jotenkin poikkeuksellisen hienosti. Positiivisuutta kehiin, ihmiset:

- päänsäryn helpottuminen vaikkakin hammaslääkärin kautta oli todella helpotus isoilla kirjaimilla!
- poikakoirulin tassun toipuminen lenkkeilykuntoon
- vanhusten kotiutuminen pitkän talven jälkeen
- veroilmoitukset ja erityisesti niiden korjaaminen kotitalousvähennyksen osalta sai ison hymyn huulille
- pihatyöt siltä osin, mitä on jo tehty

2 kommenttia:

 1. Sorry, multa ei nyt irronnut listaan positiivisia juttuja yhtään :P Täällä oli jokseenkin kurja päätös kuukaudelle eilen.
  Mutta ihan oikeasti puhuen; mahtui meidän huhtikuuhun hurjan iloisiakin asioita, kuten koiranpentu ja pari hyvin mennyttä tenttiä :)

  Aurinkoista toukokuuta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, teillä on kirjaimellisesti paska huhtikuun loppu. Tsemppiä ja toipumista hurjasti!!!
   Ja arvasinkin, että jotain positiivista irtoaa kuitenkin. =) Pörröinen kaveri on kyllä niin ihana. Rapsutuksia sille!

   Poista

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...