tiistai 27. helmikuuta 2018

Kuukausikuvia: helmikuu nro 2

Ensimmäisessä kuukausikuvassa oli melko kivasti lunta.
Toisen kuvan nappasin kiireessä aamuna, jolloin oltiin reippaasti plussalla ja tiet sulivat lumesta ja jäästä ihan silmissä. Kävelin siis lenkin lenkkareilla hiekalla....  hiekoitushiekalla siis.


14.2.
-2

Sittemmin sai lehdestä lukea, että jotain statosfääri-ilmavirtauksia odotellaan ja jäätyvää ilmaa maaliskuulle. Huono idea, sanon!!


27.2.
-18 aamulla
-6 päivällä klo 14

Tuuli on todella jäätävää. 
Aamulenkillä koirat, no pienempi, paleli vaikka oli takki päällä, ja tultiin rivakkaan kotiin. 
Päivällä näytti niin kauniilta ja jätin laittamatta takin sille, tossuista puhumattakaan... ja niinpä vaan tultiin taas kovin reippaasti viimeiset sadat metrit.


Lunta on tuon verran. Olisiko 20cmSe, mikä eniten harmittaa, on tuo alkuun märkänä satanut lumi, joka näköjään taivutti osan vuorimännyistä murteille asti. Pahus!!
Joudun varmasti leikkaamaan niistä osan pois ja sitten siihen jää typerä aukko. 
Yli 20 vuotta kestäneet männyt ei vaan enää taivu....

Osaisipa aina varautua kaikkeen. Tuonkin märän lumen olisi voinut käydä ravistelemassa silloin pois. Tosin muistan kyllä, että lunta satoi niin, että lähdimme molemmat töihin ja palasimme illalla myöhään... yöllä taas pakastui, joten eipä tässä hirveästi voi itseään ruoskia, ettei keskellä yötä oltu pelastamassa pihakasveja. Silti harmittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...