perjantai 9. helmikuuta 2018

Uimahallikeikkaa

Olisiko tämä ollut nyt neljäs kerta melko lyhyen ajan sisällä. Varasin siis koirille vähän talvilomahauskaa ja uintikerran jälleen.
Viimeksi pohdin miksi Bono ei ollut kovin halukas ja oli jotenkin ehkä jopa lurpallaan. Se ui hyvin, vaikka alkuun asentoa sai korjata toistuvasti, eikä jaksanut kuin 20 minuuttia, minkä jälkeen tuli täys stoppi.

Tänään laitoin sille pelastusliivin ja siinäpä se jekku taisi olla. Liivi kelluttaa sen verran, että uintiasento on heti hyvä. Se toisin sanoen uupuu vähemmän ja hitaammin. Niin vaan meni häntä törröllään vielä puolen tunnin päästä.
Se jopa lähti pieneen ärinään ja repimisleikkiin kanssani tuosta uintilelusta.Jostain syystä tuolla otetut kuvat on järjestään tosi epätarkkoja. Toki koirat liikkuu ja itsekin varmaan heiluu, mutta valo on kuitenkin hyvä. Niinpä otin tänään pätkän videota.

Kuten ehkä pätkästä näkyy, Eduhan nauttii tuosta aivan täysillä. Bono oli alkuun vähän hitaasti lämpenevä ja se on hämmentynyt kun Mamma on väärällä puolen porttia.
Kivaa oli kuitenkin!!

Jälkeenpäin Bono on niin tottunut kylpytakin käyttäjä, ettei se ollut millänsäkään, mutta jösses Pappakoira-Edun ilmettä, kun sille puettiin takki......
Jos olisin kehdannut, olisin nauraa rätkättänyt niin, että halli olisi raikunut.


Ajettiin tuolta serkkupojan luokse iltateelle ja videolla onkin lopussa siitä, mikä häsellys oli kun päästiin kylään. Selkeästi me ei käydä riittävästi missään.  =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...