perjantai 27. heinäkuuta 2018

Bye bye, Baby!! Ipana goes America for real

Sitten koitti se perjantai. Muistan, kun liput saatiin ostettua. Ipana latasi puhelimeensa jälleen yhden laskurin. Siellä oli jo aiemmin laskurit tikittämässä kohti Sunrise Avenuen keikkaa ja uusinta Star Wars -elokuvaa.... sitten tuli kolmas: lähtö Jenkkeihin.

Päivät ovat kuluneet ja laskuri tikittänyt pienempiä lukuja. Nyt on aika!

Tavallaan haikeaa, mutta todellisuudessa olen täynnä iloa, ylpeyttä, riemua ja onnea tästä mahdollisuudesta! Yli kolmenkymmenen (30!!) vuoden takaiset suhteet ovat voimissaan, on ihmisiä, joihin voin luottaa 110%. Minun on tarvinnut tehdä jotain oikein!  Kiitos Karma!


Niinkin arkisesti kuin Espoon Ikean kautta.


Viimeinen kotimainen ateria suoraan ruotsalaisesta mallista....

Vaihto Amsterdamissa ja epäilemättä tällä lyhyellä lennolla ei tarjota muuta kuin mehua. Niinpä vatsa täyteen ennakkoon, koska vaihtoaika on tiukka eikä Schipolissa ole aikaa miettiä syömistä.

Hyvällä tuulella, innokkaalla mielellä ja huumorintajulla, sinne meni!!Loistavaa reissua!!! Mahtavia kokemuksia! Ihania ihmisiä ja lämpöä, rakkautta ja kielikylpyä!
Bye bye, Baby, take care!!

Joni, my dear Sister, THANK YOU!! She's all yours now for the following eight weeks.

*****
Muokkaus lauantaina:

My little eaglet has landed!! Perillä Salt Lake Cityssä. ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...