perjantai 20. heinäkuuta 2018

Vihdoin lomalla

Ensimminen Jenkki-invaasio pidetty ja saateltu jatkomatkalle, nyt vihdoin vähän lomaa.

Viikko sitten lentokenttäbussista laskeutui neljän porukka ja viisi päivää mentiin kirjaimellisesti ponnari suorana. Koska olen huono nukkumaan, jos kukaan kulkee pitkin kämppää, ja lisäksi illantorkku, valvominen joka ilta puoleenyöhön JA herääminen jonkun käydessä vessassa kolmen aikaan, KUN kuitenkin nousin kuuden ja seiskan välillä ja lähdin koirien kanssa lenkille....  nooh, sanotaan, että viimeisenä aamuna minun ei rehellisesti olisi pitänyt todellakaan mennä auton rattiin, mutta siitäkin selvittiin. Nukuin viiden vuorokauden aikana ehkä kolme tuntia yössä, mikä on aivan liian vähän. Sanoisin, että vaarallistakin.

Kivaa oli, mutta aivan tajuttoman rankkaa.

Tehtiin pikainen retki saaristoon, lähinnä siis Parainen ja Nauvo, koska itseni lisäksi muut eivät päässeet sängystä ylös ennen ysiä, niin lähdöt oli aina sen verran myöhään, ettei pidemmälle oikein ehtinyt. Toisaalta, ei menty kiireessä niin mikäpä siinä...

Piknik-lounas Sattmarkin kahvila-alueella ja Paraisten kalkkikivilouhos tuli nähtyä, Nauvon vierasvenesatama on kaunis ja näkemisen arvoinen, sinilevää oli ja se oli ällöttävää. Minusta on melko uskomatonta, että kun laiturilla on punareunainen kyltti, jossa isolla kehotetaan välttämään uimaan menemistä, sinne mennään silti pienten lasten kanssa......
Nooh, jokainen tyylillään.

Ehdottomasti hauskin päivä ikinä oli lauantai, jolloin treffasimme poikani tyttöystävineen Turun Flow Parkissa ja kiipeilimme päivän.


Crazy Big American family
näin kutsuivat meitä puistossa, syystäMinä ja Joni, rakas siskoni jo vuosien takaa

Teimme myös patikkaretken Teijon luonnonpuistoon ja vähän shoppailimme täällä.
Minähän päädyin tekemään yhden pitkän päivän työvuoronkin heidän täällä ollessaan, joten pääsin aloittamaan loman maantaina viemällä porukan lentokentälle.


Ihana porukka!! Meidän Ipanan on nyt NIIN helppo lentää heille ensi viikolla, kun ovat tavanneet. Ipana ja pojat löivät kipinää heti ensi silmäyksellä, ja esim. tuolla puistossa pojat saivat hänet ylittämään itsensä moninkertaisesti tekemällä sellaisen radan, mihin ei kukaan meistä olisi häntä muuten houkutellut!! Iso peukku!!

Ensimmäiset pari yötä lomalla nukuin 11 tunnin unia öisin ja otin päiväunet päivällä, ja keskiviikkona aloin tuntea olevani jo melko lailla oma itseni.

Tämä kesälom on tähän asti ollut muutaman kokemuksen verran "ensimmäisiä kertoja". 
Olin Teijolla suppaamassa ensi kertaa, olen myös piipahtanut Hangossa ensi kertaa.... asia, joka tavallaan vähän hävettää, tuossahan se on vajaan tunnin matkan päässä.


Mies halusi mielummin inkkarikanootin, 
minä otin laudan


Aika rankkaa hommaa.
Heti kun oli vähänkin vastatuuli, sai ihan tosissaan meloa.
Onneksi vuokrasin laudan vain kahdeksi tunniksi.....
spagettikäsivarsi.
Hangon rantaaPitsihuvilat oli ihania


Vierasvenesatama oli yllättävän täynnä veneitä


Toistaiseksi ohjelmassa ei ole paljon muuta suunniteltua.
Tänään illalla tosin kauan odotettu Mamma Mia, Here we go again -leffan ensi-ilta paikallisessa on itseni ja Ipanan listalla.

Loma jatkukoon!! Aurinko paistakoon!
Olen tosi otettu näistä keleistä. Hitsi, olen vuosia maksanut päästäkseni näihin lämpöihin talvella ja tämä on ehkä ylellisintä ikinä saada Suomessa nauttia kunnon helteestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...