tiistai 31. tammikuuta 2023

Kuukausikuva

Varsin henkisesti tiukan tammikuun jälkeen aloitetaan vuosi niin sanotusti alusta. Mainittakoon, että olen edelleen aivan äärettömän väsynyt ihan fyysisesti liian monien valvottujen tai liian vähän nukuttujen öiden jälkeen. Täytyy koettaa tässä paikkailla pikkuhiljaa....

Otin heti tammikuun eka päivä yhden valokuvan omalta terassilta. Ajatus oli, että alkaisin ottaa vastaavan kuvan joka kuukauden 1. päivä ja mahdollisesti keräisin kuvat loppuvuodesta sitten jonoksi. 
Jos ei muuta, ainakin siitä näkisi miten säätila elää ja muuttuu. (Eipä silti, tässä oli ihan tammikuussa kelejä reunasta ja äärimmäisyydestä toiseen....)


Tammikuussa iltapäivällä 15 jälkeen oli jo melko hämärää. Ja kuten kuvasta näkyy, eipä tarvitse hirveästi lumikolaa lykkiä. 

Se, mikä vähän harmitti tässä ajatuksessa, on, että yhden kuukauden aikana on nähty jos minkälaista säätä ja tästä kohtaa otettu kuvakin on ollut useaan kertaan hyvin erinäköinen. Mutta onpahan nyt. 

Huomenna seuraavaa!

4 kommenttia:

 1. Ei näytä pahemmin lunta olevan teilläkään. Meillä on myös tammikuun sää ollut tosi vaihteleva. Välillä tullut lunta, mutta seuraavana päivänä taas ihan keväistä, eikä lumesta tietoakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ollut erittäin omituinen tammikuu säiden suhteen. Lunta ei tosiaan ole juurikaan.

   Poista
 2. Kuukausikuva kuuluu niihin lukuisiin aikomuksiin, jotka ei omalla kohdallani näköjään koskaan toteudu, vaikka olisi kiva seurailla maiseman muutosta. Ja ehkä jopa vertailla seuraavana vuonna edelliseen, mutta se nyt alkaa olla ihan liikaa näin saamattomalle tapaukselle.
  Kaunis keli kuvassa jokatapauksessa.

  Toivottavasti saat valosta lisää virtaa ja nukut yöt taas paremmin, että palaudut. Ymmärrän erittäin hyvin, että mieli on käynyt kierroksilla isojen muutosten vuoksi.

  Ja kiitos muuten tästä vanhasta näkymästä. Oli helppo käydä lukemassa myös vanhemmat tekstit, jotka oli jääneet viimeaikoina välistä.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä laitoin kalenteriin (manuaaliseen, koska käytän edelleen sellaista, mokomakin dinosaurus....) muistutuksen joka kuukauden 1. päivään, että "Ota kuva".
   Luonnollisesti heti helmikuussa kävi niin, että jäin tekemään iltavuoroa oman työni jälkeen ja kuvan ottaminen siirtyi päivällä. Onneksi keli oli samanmoinen. =)

   Toivon tosiaan, että saan tulevalla viikolla nukuttua aamuisin vähän normaalia pidempään, koska mies menee "ilta"vuoroon eli vasta 8 töihin normaalin 6 sijaan. Sehän tarkoittaa sitä, että joka aamulle jää ylimääräinen tunti nukkumattia varten. Jee! Silti ehdin todennäköisesti hypellä koirien kanssa aamulenkin, koska siihen olen jo aivan koukussa enkä tahdo herätä millään ilman.

   Pirteää viikonloppua!! Ainakin ulkoilukeliä näyttää olevan...

   Poista

Kiitos lämpimästi!! Kiva, kun kommentoit!

Kuukausikuva; maaliskuu

Pyrin pitämään perinteestä kiinni. Jo kolmas kerta.... heh! Maaliskuun ensimmäinen päivä oli hauska aamusta asti: bongailin joen toisella pu...