perjantai 19. huhtikuuta 2013

Netissä tyhmyys tiivistyy

Pyydän jo valmiiksi anteeksi tuntemiltani tuomareilta ja harrastajilta. Tämä ei kohdistu yhteenkään henkilökohtaisesti tuntemaani tuomariin tai keneenkään, kenen kanssa olen lajia harrastanut tai asiasta joskus keskustellut vaikka vaan kerran, kasvokkain.

Rakkain lajini MEJÄ kukkii myös Facebookin ihmeellisessä maailmassa. Samaan harrastukseen hurahtaneet voivat vaihtaa ajatuksia, kertoa huolistaan (kuten nyt kevään viivästymisen ja tulevien kokeiden onnistumisen suhteen) ja muutenkin ideoida lajia mahdollisesti jopa eteenpäin. Jokunen tuomarikin kirjoittelee siellä ihan omalla nimellään.

Ihmiset myös valitettavasti tuntuvat paljastavan oman idioottimaisuutensa (tässä kohtaa se anteeksipyyntö!!) tai ainakin sosiaalisen median lukutaidossa olevan puutteensa tuolla palstalla. Tyyli on "jos et ole samaa mieltä, olet eri mieltä". Mustavalkoisuus kunniaan, ei ole olemassa harmaan eri sävyjä.

*syvä huokaus*

Jos ihminen ei osaa kirjoittaa äidinkieltään edes auttavasti, käyttäen välimerkkejä ja isoja kirjaimia, jolloin lukijan on ehkä mahdollista havaita missä yksi lause alkaa ja toinen päättyy, olisi syytä vähän petrata asiaa. Myös täysin turha tarkoituksellinen provosoiminen tuntuu älyttömältä. Haluaisin tietää kuka asiassa voittaa, jos samasta asiasta pitää aloittaa jo kolmas keskustelu kuukauden sisään?

(Ymmärrän. Te, ketkä mahdollisesti luette tätä ettekä ole lukeneet keskustelua, tämä viesti on kuin kirjoittaisi sujuvaa belgiaa....  sorry!)

Valitettavasti tietyt ihmiset ovat minun silmissä pilanneet maineensa siltä osin, että toivon ettei kukaan tule ehdottamaan, että minä soittaisin heille ja pyytäisin meidän kokeisiin. Luultavasti ovat hyviä tyyppejä, joilta vaan puuttuu juuri se kohta sosiaalista osaamista päässä, jota minä toivon.

UGH, olen puhunut. (Turhaan.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...