sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Suomen Vahvin

Suomen Vahvin mies/nainen -kisa järjestettiin jälleen Perniössä. Palokuntanaiset hoitivat kanttiinin, joten hääräsin siellä mukana pari päivää.
Sää suosi meitä sikäli, että ihmisiä oli liikkeellä kivasti ja aika ajoin saatiin jopa soppajonoon melkoisesti mittaa, samoin kahvia ja pullaa meni tyylikkäästi suuria määriä. Toivon ja oletan, että päästiin hyvin voitolle ja tienattiin taas vähän tuloja ensi vuoden suurta juhlaa varten. (Kieltämättä naureskelin itsekseni, että kyllä ihminen on sellainen, että kun lehdessä kirjoitetaan jossain jaettavan jotain ilmaiseksi, sinne tullaan vaikka pitkienkin matkojen takaa... niinkuin nyt vaikka sen ilmaisen hernekeiton perässä....)

Naisporukka on rentoa. Siinä sakissa saa olla oma itsensä ja tehdä mukana mitä osaa ja pystyy. EVYtkin tietenkin päivystivät paikalla ja pojat kävivätkin kysymässä lauantaina tulenko paikalle jos jotain sattuu. (Tietenkin olisin mennyt...)
Sen verran itse kisaa pääsi seuraamaan, että voi vaan todeta siinä jälleen olevan yksi ihan pähkähullu laji. Eipä sillä, habaa siellä löytyi muiltakin kuin kisaajilta, mutta kyllä joutui myös toteamaan, että Suomalaiset on tätä nykyä lihavampaa väkeä kuin koskaan.....

Joka tapauksessa viikonloppu meni hyvissä merkeissä vapaaehtoishommissa. Jotain muuta ajateltavaa.....

FB:n positiviisuus-haasteeseen sanon kuten eräs vanha työkaverini: se on PC:stä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...