torstai 13. elokuuta 2015

Arki alkoi

Täytyy vähän kehaista omiaan, nimittäin tyttöjä. (Rehellisyyden nimissä tulee liian harvoin kehuttua ollenkaan!)

Koulu alkoi eilen. Lotta mainitsi ohimennen tiistaina, että "kai meillä on huomenna niitä lettuja".... koska siitä lähtien kun Joonas meni kouluun 2000, meillä on paistettu vinot pinot lättyjä aina ekana koulupäivänä. Minusta hauska perinne, ja vielä hauskempi nyt kun muksutkin sen muistavat. Joten Pasi paistoi täällä lettusia aamupäivällä ja vino pino oli vielä jäljellä kun itse kotiuduin. NAM!

Pakastimeen on saatu mustikkaa ja mansikkaa, joku raparperikin, mutta kun ikäänkuin reissulta paluusta lähtien ollut olevinaan niin kiire, etten ole ehtinyt puutarhalle, vadelmat on aina vaan puskassa....  Pienimuotoinen stressikin moisesta.
Eilen sanoin, että hitsit kun pitäis koirat lenkittää ja säästä johtuen teki niin mieli tehdä pitkä lenkki, mutta kun tarttis ehtiä sinne puutarhallekin niitä vattuja noukkimaan....
ja siihen Ronja, että "kyllä mä voin mennä ne vadelmat poimimaan, lataan vaan vähän musaa ensin kuulokkeisiin..." ja niin me koiraitten kanssa nautiskeltiin isoin kirjaimin kympin keikka ihanassa säässä ja sillä välin mimmi pisti parastaan ja järjesti meille purtavaa talveksi. Ihan mahtavaa!!!

****
Tänään sitten molemmat tytöt vihdoin kouluissaan. Lotta meni jo eilen, amis alkoi vasta tänään.
Ronja vaihtoi linjaa ja on nyt catering- ja hotellipuolella. Tavoitteena Porvoon matkailuoppilaitos.
Lotalla taas kasi ja koska siitä löytyy perfektionistia (keneen lie tullut??), ilmeisimmin melkoisen tiukan linjan taitaa ottaa opiskeluun.

****
Ihanaa kun arki pyörii taas normaalisti.
Omassa elämässäni parasta on se, että tykkään arjesta joten elän koko ajan iloista ja ihanaa aikaa, johon lomat vielä tuo oman luksuksensa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...