lauantai 24. lokakuuta 2015

Ärsyynnyn

Sallin itseni ärsyyntyä. Pikkuasioista? Takuulla.

* myynti-ilmoituksissa: 1 kpl:tta (1 kpl), drigoo (trikoo?), teeppari (what?? T-paita kuvasta päätellen), gollarit (college (paita/housut)), vähästi/muutamasti käytetty (vähän/muutaman kerran??), painavEmpi, kyynErpää....   jukolauta ihmiset, opetelkaa kirjoittamaan!

* ketä, ketä, ketä.... sissus tätä varsinais-suomalaista puhetapaa.... tätätätätätätät.....
* samaan liittyy tää "nyt mä istusin", "huomenna mä kaatusin, sit mä kait nousisisisin..."  isi isi isi...
* miten olisi mimmottis, kummottis, sillattis.....  luoja varjele....

* maggaraa (siis ilmeisesti olen huumorintajuton yksilö kun minusta makkara on makkaraa eikä muutu paremmaksi muuttamalla koot geeksi)

* ja pahin kaikesta: joka ikinen "tykkää ja jaa" joita edelleen suurin osa mun "kavereista" tuntuu pitävän ainoana "kuulumisena" koskaan

****
Jep, nyt on korkea aika siirtyä tekemään ihan mitä tahansa oikeassa elämässä, ja jättää some kaikkine lieveilmiöineen.

Silloin kun fb:n liityin. Mikä sivumennen tapahtui pitkän harkinnan jälkeen. Muistan ihmetelleeni jo heti alussa tätä "poke"ttamista ja hetken päästä jotain lumipalloilla heittelyä. Pidin itse sitä tavallaan pikaviestittelyn mahdollisuutena, jossa jengin ei tarvitsisi kirjoittaa blogiin, vaan päivittäiset kuulumiset saisi helposti ja nopeasti. Totta puhuen sitä se alussa pitkään olikin. (Näiden lumipallojen ohessa.) Tokihan osalla meni heti alkuvaiheessa vähän yli, ja viestit oli sarjaa "nyt käyn veskissä" ja seuraavaksi "nyt juon kahvia", itselläkin takuulla oli yhtä kiinnostavia viestejä.

Mutta sittemmin fb kaupallistui nopeammin kuin kukaan taisi ehtiä huomatakaan, ja nyt ainakin oma fiidini on yhtä tykkäämistä ja jakamista ja satunnaisesti sen lisäksi jotain feng shui -tyyppistä "minkävärinen aurasi on tänään" sontaa.
Tässä kolmen viikon saikun aikana olen järjestelmällisesti poistanut/blokannut kaikki mainokset omasta fiidistäni, en koskaan tykkää ja jaa muutenkaan mitään enkä tee näitä halvatun testejä, ja ihmettelen, että mitä enemmän niitä poistin, sitä enemmän niitä on.

Haluaisin omaan fiidiini kavereiden kuulumisia, siksi alunperin liityin koko someen. Kokeilin jo osan kavereista blokkaamista. Se toki vähensi mainontaa sen osalta mitä he koko ajan jakavat, mutta fb edelleen katsoo oikeudekseen tunkea mun fiidiin enemmän mainontaa kuin kuulumisia.

Pettynyt? Olen.

****
Jos nyt onnistun saamaan töitä jostain. Hakualueeni on jotakuinkin koko Suomi, joten jää nähtäväksi osuuko kohdalle Turku, Kuopio vai Mikkeli. Saattaa olla, että aloitan ns. uuden elämän.
Ehkä siinä vaiheessa sitten punnitaan ne todelliset kaverit. Epäilen, ettei kovin montaa löydy irl vaan jäävät sinne somen puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...