lauantai 27. elokuuta 2016

Väriestejuoksu

Joskus loppukesällä työpaikan tyhy-vastaava laittoi sähköpostiin ilmoituksen, jossa kertoi, että talo maksaisi ison osan, jos joku haluaisi lähteä Turkuun juoksemaan väriestejuoksuun.
Tiesin vanhastaan, että yksi työkaveri oli sitä viime vuonna kokeillut ja tykännyt, joten heitin osaston seinälle haasteen, että kerään joukkuetta.

Neljä ihmistä saatiin kasaan. Neljä, seitsemästäkymmenestä....

Tänään ajettiin aamulla Turkuun, jossa olikin melkoinen show jo meneillään. Juoksijoita lienee ollut yhteensä 4000-5000. Me olimme viimeisessä lähdössä joten näimme alkujumpat ja osan porukan maaliintulot.


Tässä vielä niin puhtaan valkoisissa paidoissa.

Lenkki oli n. 3,75 km pitkä, Endomondon mukaan. Me hölkättiin osa, osa käveltiin. Esteitä oli matkalla ehkä kymmenkunta. Toinen toistaan hauskempia pomppulinnoja: liukumäki, ylihyppypomput, ryömintäalustaa, kengurupalloja ja muuta.
(Käykää katsomassa toi sivusto. Siitä saa hyvän kuvan esteistä. Kaikki voi kiertää ja toisaalta kaikissa pärjää huonommallakin kunnolla.)

Sattuneesta syystä mulla ei ole kuvia matkan varrelta. Kännykkä oli minigripissä käsivarsikotelossa ja otti toki jonkin verran "iskemää" väreistä. Kotelo kuitenkin on pestävä ja kännyssä ei ole mitään vikaa....


Maalissa

Maalialueella jokainen sai mitalin ja pussin väriä.
Sitten dj, musiikki, hirveä huudatus ja muu. Ja lopulta koko sen kertainen juoksijaporukka kerralla heitti värit ilmaan. Pommeja oli siis lennellyt jo koko matkan esteillä. Nyt pommitettiin toinen toistamme.


We are the champions!!Pari lähäriä allekirjoittaneen pärstästä autolla.
Harmi sinänsä, että väri lähti hiuksistakin niin helpolla.
Olisin voinut olla muutaman päivän vähän värikkäämpi persoona. Töissäkin.

Tapahtuma oli tosi hauska. Rennolla tavalla hauska.
Ensi vuonna otan nuorimman tyttären mukaan, koska hän innostui ajatuksesta jo tänä vuonna mutta ei saanut ketään kaveria ja ilmoittautuminenkin meni vähän ohi.

Iso kiitos työkamut!!! TYKS Salo os. 4 voittaa aina!!

4 kommenttia:

 1. Mahtava, huumorilla höystetty tapahtuma! Täytyykin alkaa puhumaan töissä porukoille. Josko tälläinen nivelvaivainen pullukkakin selviäisi tuosta radasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti. Älyttömän kiva idea just tyhy-toimintaan tms. Tähän perään naisten sauna, palju tms. tai ihan vaan illan istujaiset.
   Kivaa, hauskaa ja vähän vanhakin nuortuu.
   Harvoin sitä vanhat tädit pääsee muuten enää pomppimaan kengurupalloilla tai kiipeilemään ilmapatjaliukumäkiin, mulla kun ei ole niin pieniä vielä tulollaankaan.... =)

   Poista
 2. Hyvä te! Meikäläisestä ei ole juoksemaan metriäkään. Nuorena kovasti kyllä aina yrittelin, mutta aina iski penikkatauti. Höh. Kivaa uutta viikkoa Vivi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi siellä pystyi kävelemään. Maisemiltaan oli vielä tosi kaunis pururatalenkki. Ensi vuonna siis Kaisaniemeen!! Haastan! =)
   Kiitos, samoin päheetä viikkoa kaikille!

   Poista

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...