sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Arkihaaste 48/52

Tiistai-iltana urakoitsija edustajineen oli paikalla ja erittäin tiukkasanaisesti käytiin läpi mitä on tehty ja mitä piti tehdä.
Sanottakoon, etten ole koskaan tavannut yhtä ylimielistä, koppavaa ja niin leveästi puhuvaa miestä kuin tämä urakoitsija, että huh huh....  Asiakaspalvelussa olisi hiven paranneltavaa ja hänhän ei ole mitään väärin tehnyt vaan tehdas on lähettänyt väärää tavaraa. (Aivan..... vaikka ämpäreistä löytyy käyttämättömänä se, mitä piti laittaa....)
No, meni sitten koppavuudessaan heittämään meille silmille myös "firmansa miljoonien vakuutukset" ja "parin euron listat kyllä laitetaan vaikka uusiksi"....  eli saa näistä vielä kuulla jos edes kuvittelee laskuttavansa jotain.  En pidätä henkeä odotellessa. Tämä katastrofi on aivan uskomaton!

****
Surullista kylppäriremonttia tuli onneksi tauottamaan pieni miniloma.
Olin ystäväni kanssa tilannut liput reissuun jo kesällä ja nyt se oli vihdoin totta: talvinen, jouluinen Praha! Tässä vähän pikaisesti, teen oman postauksen kaupunkimatkasta erikseen.
Hivenen saattoi hekotuttaa, kun löysin isän kirjahyllystä pari opaskirjaa.
Tokihan kaupunki itse ei ole varmasti 20 vuodessa 
paljon muuttunut, mutta silti:
Tsekkoslovakia....  aivan ajantasaista tietoa siis hallussa!

Hyvillä mielin siis keskiviikkoaamuna hereille, teetä, rahkaa ja bussille. Mies hakisi auton kaupungista työpäivänsä jälkeen eikä minun tarvitse ajaa....  
Ylellistä istua valmiissa kyydissä, nyt kun hintataso vihdoin on kohtuullinen.  (Joskus vuosia sitten mentiin lentokenttäbussilla koko porukka ja totesin, että samaan rahaan voisi parkkeerata kentällä yli kuukauden....)


Erinomaisessa seurassa.


Jotain niin tsekkiläistä.


Tahtoisin ostaa pari vokaalia....


My Finland

Päällimmäiseksi jäi mieleen pari asiaa: kivankokoinen kaupunki, täysin käveltävissä joka paikkaan. Hintataso kohtuullinen ja metka slaavilainen mielenlaatu, eli palvelu oli vähintäänkin töykeää, vaikka elävät tipeistä. Voisin kuitenkin mennä tuonne vielä kesäaikaan uudelleen.

2 kommenttia:

 1. Oi vau! Odotan mielenkiinnolla jatkokertomusta jouluisesta kaupunkilomasta! ❤ Olispa ihana päästä fiilistelemään muiden maiden joulua! Vaan ehkä mä tänäkin vuonna tyydyn Helsinkiin ja Tuomaan markkinoihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnittelemalla siitä pääsee. Ensi vuodelle vaan joku kiva kohde. Eihän sen tarvitse olla mitään eksoottista: Tukholma, Tallinna, Riika.... =)

   Minä haluaisin vielä tosiaan Tuomaan markkinoillekin, mutta vapaat ei taas tänäKÄÄN vuonna mahdollista kaikkea.

   Poista

Uuden pihan muodot

Keväällä kun pakkasin, selvittelin myös somen ihmeellisestä maailmasta, että ilmeisesti uudella paikkakunnalla ei olisi lehtokotiloita. Näin...