tiistai 21. elokuuta 2018

Lisää kesävieraita rapakon takaa

Vihdoin oli aika pitää toinen pätkä lomaa.

Täytyy sanoa, että tuo ensimmäisen pätkän jälkeinen lomaltapaluu oli kohtuullisen rankka. Tein mm. kaksi pitkää päivää putkeen ja jalat huusi armoa vielä kaksi päivää niiden jälkeen. Totta puhuen sain lihakset niin kipeiksi, että jos olisin ollut vähän enemmän huolissaan, olisin jo epäillyt influenssaa tms. koska lihassärky. Ilman kuumetta toki.

Mutta sitten oli vuorossa viisi päivää toisen Jenkkisiskon kanssa.


Tänä kesänä on vietetty hyvin paljon aikaa lentokentällä....

Taas kerran aivan älytön siivous ja puunaus. Ihan kuin ihmiset tulisi nuuskimaan mun nurkkia..... (Yleensä näillä reissuilla tuskin ehditään sisällä kääntyä niin kukaan ehdi mitään nuuskimaan. Heh!)
Toisaalta totuus on, että meillä siivotaan aivan liian harvoin ottaen huomioon, että koirat tuo hiekkaa ja karvoja. Joten Bed & Breakfast lähti taas käyntiin.
Nautin kyllä tästä laittamisesta.

Siskoni Penny siis saapui Suomeen ensi kertaa. Mukanaan tyttärensä Melissa ja hänen poikansa Jones, 1v10kk.
Viisi päivää mentiin, mutta ei samalla tavalla tukka tuuman putkella kuin heinäkuussa, koska Jones. Mikä suloinen nappisilmäinen murunen!!!
Kuusiston Linnanrauniot, suuntana saaristo


Sattmarkissa piknik ja leikkipaikan tutkimista


Nauvon vierasvenesatama on aina kaunis,
samoin Melissa
Perjantaina muutama tunti Tallinnassa.
Neljä tuntia aikaa kävellä. Juuri ehti tonkia Vanhan kaupungin läpikotaisin.
Aika riitti ja jalat kesti. 
Kaunista!!


Leikkipuistossa illalla täällä meidän kulmilla


Turun Linnan Pikkuritarikierros ja One Mighty Knight ♥Ihastuin ikihyväkseni näihin ikkunapenkkeihin linnassaSivistettiin itseämme myös Tuomiokirkolla....

Molemmat mun isot lapset tuli moikkaamaan ja syömään meidän kanssa.
Tytär poikaystävineen (kuvassa) kiersivät myös Linnan ensi kertaa.


...ja Vanhalla Suurtorilla.
Turku nyt on kaunis jokirantoineen.

Uskomaton tuuri muutenkin kelien suhteen. 
Joka päivä paistoi aurinko.Kotiinlähtöpäivänä vielä aamulla Teijo ja Mathildedalin Ruukkikylä.
Silloin tihkutti ja pelkäsin, että vievät kauniin sään mennessään.

Taas kerran vietetty loma, jonka aikana on tehty asioita ensi kertaa ja sellaisella intensiteetillä, että fiilis on kuin olisi pidempäänkin ollut pois. Aivan täydellinen tapa nollata pää kaikesta työhön liittyvästä stressistä.

Arki alkaa nyt pyöriä kuukauden verran kohtuullisen tavallisena. (Kahden viikon päästä saapuu vielä yksi jenkki, mutta teini, joten häntä en viihdytä vaan hän viihdyttää itse itsensä ja käyttää vaan taloa majapaikkana.)

Pihalla sattui vähän onnettomuutta ja mm. talviomenapuu kaatui kokonaan..... 
Muutenkin ne kasvulaatikot pitäisi saada kuriin ja järjestykseen tuonne alapihalle, että ensi keväänä olisi valmista sen suhteen, kun kasvukausi alkaa. Eli hommaa olisi kun menisi tekemään, pois tästä ruudun äärestä. HUS!!

Ilmeisesti yöt ovat pikkuhiljaa niin vilpoisia, että täytynee tuo bougainvilleakin tuoda sisätiloihin talveksi. Napsin sen kylmästi tosi lyhyeksi ja katsotaan miten sen käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...