sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Tässä olen huono

Tosi mielenkiintoinen heitto Tiialta, joten nappasin heti kiinni.
Koska perisuomalaiseen tyyliin todennäköisesti kuuluisi luetella noin sata asiaa, joissa kokee olevansa huono, tiivistän omat huonouteni kuitenkin muutamaan....

Tarkoitus ei ole tässä märssytä asioilla ja kerjätä sympatiaa saati "etkä ole" -kommentteja.

1. Siedän huonosti teennäisyyttä, nuoleskelua, asennevammoja 
ja yleistä negatiivisuutta (myös (lue: varsinkin) itsessäni)

Ihmiset, joiden ulkoinen habitus antaa käsityksen ns. normikäytöksestä ja selän takana puukko heiluu, jotta lapaluita kutittaa. Juu, ei ole mun ihmisiä ne! Miksihän tässä tulee heti ekana mieleen koiranäyttelyt kehän reunalla?
Myös esim. pomon nuoleskelu (saati se, että pomolta se menee läpi) on myös äärettömän ärsyttävää!

2. Siedän huonosti ihmisiä, jotka keskeyttävät jatkuvasti, koska haluavat sanoa oman mielipiteensä asiaan. (Ja eniten pännii kun teen tätä itse!)

Jokaisen pitäisi voida odottaa vuoroaan. Normaali tapa minusta. Esim. lasten jatkuva äidittely, kun istutaan kahvipöydässä ärsyttää suunnattomasti. Omat muksuni oppivat nopeasti odottamaan vuoroaan kun en koskaan suostunut heidän naukumisiin vaan käskin odottaa vuoroaan.
Ylipäänsä se, kun omat lapset on jo isoja ja menet vähän nuorempien lasten perheeseen, huomaa olevansa tosi kärsimätön noiden pikkuipanoiden tapojen kanssa.
Toisin sanoen musta tulee todennäköisesti tosi kammottava isoäiti!!  =D

3. Siedän huonosti pakollista "onpas ollut ilmat" -tapaista small talkia. 

Sanotaan sitten vaan moi, jos ei ole mitään muuta kommentoitavaa kuin sää. Suomalaiset eivät osaa tuollaista kevyttä jutustelua, vaan aina joka keskusteluun tungentaan se pakollinen "sataa", "paistaa", "onpas kuuma tai kylmä".... arggghh!  Eiköhän jokainen ole jo ehtinyt sen säätilan huomata kun pihalle on päätynyt.
Voisiko seuraavalla kerralla kommentoida tähän jotain esim. naapurimaan päättäjistä?

4. En ole taitava ottamaan negatiivista palautetta itsestäni.

Kuuntelen sujuvasti esim. esimiehen moitteet, mutta minun pitää saada pureskella sitä itsekseni jonkin aikaa, ennen kuin tavallaan hyväksyn, että joku näkee minussa tuollaisenkin puolen.
Ja sen pureskelun ajan saatan olla vihaisen ja negatiivisen oloinen.

Tosin sanottakoon tässä myös se, että jos olen väsynyt tai ajatuksissani, minulla on se hiljattain puhuttu bitch face, eli naamani näyttää siltä kuin elämä yleisesti ****tuttaisi vaikka kyse olisi vaan edellämainituista jutuista. Sitten ärsyttää kun joku jälkeenpäin sanoo, että "olit silloinkin niin kypsän oloinen" tms.

5. Siedän huonosti myöhästelijöitä ja viivyttelijöitä. 

Kun työaika alkaa, sinne on syytä tulla edes ihan vähän aikaisemmin kuin minuuttia vailla, saati yhtään minuuttia yli. Myöhästely on muiden ihmisten aliarvioimista ja vähättelyä.
Samoin se, kun ollaan yhdessä menossa jonnekin ja toisella on aikaa (vaikka naputella juttu blogiin.....) kun toinen edelleen miettii laittaisiko farkut, shortsit vai caprit....  tai kun kesällä vastapestyt pyykit oli juuri siirretty kuivuriin ja ilman juuri siellä olevia housuja ei voitu lähteä liikkeelle. Joo. Ei sovi mun luonteelle. Saatan tuossa kohtaa jättää kaverin kyydistä.

4 kommenttia:

  1. Mahtavaa kun toteutit tämän ja yhteenkuuluvaisuutta koettiin täälläkin. :) Tosin taidan välillä myöhästellä, hih.

    Mukavaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...