keskiviikko 31. toukokuuta 2023

Harrastuskausi

Niin paljon kuin harrastuksistani tykkäänkin, liika on liikaa.
Tämä on ollut raskain kevät by far, ja ihan omasta syystäni. Menin varaamaan kaikenlaisia menoja harrastusten merkeissä huhtikuun lopulta lähtien joka viikonlopuksi ja sitten vielä vähän päälle. 

Lisäksi veivasin niitä pojalle lähetettäviä papereita eri ministeriöiden ja lähetystöjen välillä, ja käytiin ohessa vielä auttamassa tyttären perhettä muuton jälkeisissä hommissa, kun piti lamppuja ja hyllyjä yms kiinnittää. Menty siis on kuin viitapirut, pysähtymättä yhtään.

Nyt on takki aika tyhjä.

Sosiaalisena olentona huomaan, että sosiaalisuus käy voimille. Haluaisin käpertyä jonnekin piiloon viikoksi ihan vaan kirjojen kanssa. Olla hiljaa ja vaan hengittää. 

Loma alkaa reilun viikon päästä. 

Tässä iässä ei näköjään pitäisi vaihtaa työpaikkaa ja suostua samalla luopumaan lomista. Näin parin vuoden jälkeen huomaa, ettei satunnainen pitkä viikonloppu riitä, vaan lomaa pitäisi tosiaan olla sen verran, että toipuu.

Kuvat viittaavat viime viikonlopun kokeeseen, jossa olin keittiössä töissä kun jälkikoe vedettiin läpi. Pääsin onneksi myös metsään molempina päivinä vähän, se rentoutti kummasti. Mutta vieraassa paikassa nukkuminen, ensimmäinen yö vähän viluisena, kahisevassa makuupussissa.... noh, parempiakin öitä on koettu. 

Koeviikonloppu meni sinänsä oikein hyvin!
Onneksi olen nyt muutaman viime yön saanut nukuttua hyvin, sekin palauttaa.


Jaksaa, jaksaa......  Lomaa odotellessa!

4 kommenttia:

  1. Toivottavasti osaat nyt ottaa hiukan rauhallisemmin. Hyviä unia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Yritän suunnitella jatkossa harrastukset vähän fiksummin. =)
      Loma tulossa, joten eiköhän tässä jakseta. Ja nukkuakin olen onneksi jo ehtinyt.

      Poista
  2. Koitas taas rauhoittua! Muista miten kävi viimeksi, kun lähti keulimaan liikaa... ♥

    Meidän pitäisi laittaa kuule linjat kuumiksi ja sopia vähän yhteisiä menoja. Mä en ole käynyt ikinä Turussa kävellen, vietkö tutustumaan, jos saadaan sovittua joku päivä? Kai sieltä joku ruokapaikka löytyisi ja jotain nähtävää. Ei mitään museoita mutta joku jäätelöbaari tai muuta. Ihania kuvia jengi lataa Aurajoen varresta.
    Mä tarjoon hei kahvit.

    Päpsy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, äiti!! ♥
      Ei kun vakavissaan: otan kyllä opikseni.
      Tosin oli kiva huomata mitä kaksi todella hyvin nukuttua yötä teki päälle: ihana pirteä fiilis ja sellainen "mitäs kivaa keksitään" fiilis kun jaksoi ihan toisella tavalla.
      Ja matkakuumekin alkaa pikkuhiljaa nostaa päätään, kun sain maltettua sen levon.

      Soittelen!

      Poista

Kiitos lämpimästi!! Kiva, kun kommentoit!

Kesää kohti, harrastuskausi alkaa

Tästä se lähtee, jokavuotinen harrastuskausi. Aika ajoin toivon, etten olisi niin riivatun tohkeissani näistä kokeista aina keskitalvella ja...