perjantai 16. tammikuuta 2015

Vastapaahdettua kahvia, todella hyvää teetä.... Tuliko joulu uudestaan?

Tilasin jälleen, alunperin vain teetä, mutta koska postikulut tietenkin pienenevät kun paketin hinta kasvaa, vähän kahvia myös.


@crema.fi 

Kahvilaatuina tällä kertaa El Salvadorilainen "Las Tinieblas", jota olemme jo maistaneet ja erittäin hyväksi todenneet, sekä Barista Blendin "Kaffa Go' morron", joka on uusi tuttavuus. Go'morron on sikäli mielenkiintoinen, että tein tilauksen viikko sitten ja sain samantien viestin, jossa kerrottiin, että tätä kahvia paahdetaan kerran viikossa aina keskiviikkoisin. Tänään tullut paketti (eilen illalla tuli postista viesti, että odottelee) on siis todella huomattavan tuoretta kahvia. NAM!! Odotan huomista testiä. (En juo kahvia aamuisin, mutta kuvauksesta päättelin, että tämä on kohtuullisen "helppo" ja kevyt, nimenomaan aamuihin sopiva....)

Tee-laatuja pohdin pitkään. Olen luvalla sanottuna ronkeli, joten noiden kanssa joutuu miettimään.

Nyt jo haudutettu "Snow Cap", joka sisälsi mm. marenkeja, oli erinomaista! Hivenen makeaa ehkä (käytän vähän sokeria), mutta toimii... myös "Pomegranate Orange" tuoksui valloittavalta, sitä kuppiin/tuoppiin aamulla.

Niin, oliko joku halukas lähtemään kahville? Kaiken tämän hehkuttamisen jälkeen voisin keitellä.... ehkä jotain pullanpuoltakin veivata. Ensi viikolla vapaita muistaakseni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...