maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kevät ☼

Aamulenkillä kottarainen tai joku muu tirppa lauloi niin kauniisti. Kun 6:30 alkaa valostua ja tunnin päästä siitä aurinko lähes paistaa täydellä terällä, voi vapaapäivää jo vähän kehaista.
Koiratkin oli niin tyytyväisiä pitkän lenkin jälkeen.

Yövuoron krapula taitaa olla taas taltutettu.

Eilen olin suunnitellut, että nukun niin pitkään kuin mahdollista. Tässä on mennyt nyt useampi kerta, että jälkimmäisenäkin päivänä olen noussut vasta 14 aikaan. Sillä jaksaa päivän ja päätyy nukkumaan kohtuu normaaliin aikaan ja palautuu sitten yhdessä yössä.
Mutta eihän kaikki aina mene kuten suunnittelee.

Havahduin itse unesta aika liki puoltapäivää, kurkistin siinä vaiheessa kelloa ja otin korvatulpat pois. Päätin kuitenkin vielä kääntää kylkeä ja torkkua lisää.... kunnes puoli tuntia myöhemmin molemmat koirat alkoi haukkua vimmatusti ja kuulin kun Pasi meni ovelle. Koputusta en kuullut....

Että pänni. Jälleen kerran paikallinen seurakunta passittaa rippikoululaiset kerjuulle joka oven taakse yhteisvastuun nimissä. Sanonko... että  *****
On se nyt piru, että jonkun ismin ja dogmin takia he katsovat, että kotirauhaa saa häiritä vapaasti. Ihan sama, että vaan kerran vuodessa. Tää oli nyt kolmeen vuoteen toinen kerta, kun minut herätetään kesken samalla syyllä. Edellisellä kerralla nukuin vielä isän kämpillä ja rinkuttivat ovikelloa oikein monta kertaa kun en noussut. (Auto pihassa...)  Arvatkaa huviksenne osallistunko!

****
Kun nukkuminen oli kätevästi päättynyt, nousin vastahakoisesti ja join vähän teetä. Sitten pakattiin itsemme autoon ja ajeltiin Saloon.
Syksyllä 2011 käytiin Pasin kanssa Tukholman Fotografiska Museet'ssa katsomassa Nick Brandtin näyttely ja nyt se on Salossa tarjolla. Mielettömiä kuvia. Todella vaikuttava, upea. Suosittelen varauksetta kaikille, lapsilla tai ilman.


Kunhan Idän lintuset palaavat Suomeen, vien heidätkin vielä katsomaan tuon, pääsen samalla toisen kerran "siivellä". 

Ilta meni miten meni. Saunaan päädyin klo 18, pimeä kynttiläsauna ja litra vettä, sen jälkeen vajaa tunti nuokkumista kirjan äärellä, siitä suurin osa sängyssä jossa huomasin valuvani istuvasta asennosta alaspäin, ja viimeiset kaksi sivua meni vähän "luen vielä, luen toki"....  (Luin uudestaan nyt aamupäivällä. Hih!)
Sammuin klo 20 ja aamulla 6:30 olikin tosi hyvä fiilis nousta! =D Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...